Архива вести
                   
22. септембар 2022.

ПРЕДУЗЕТНИЦИ ПОТПИСАЛИ УГОВОРЕ О СУБВЕНЦИЈАМА СА ОПШТИНОМ БУЈАНОВАЦ

Бујановац  - Београд -   Према информацијама из Општине Бујановац, са добитницима субвенција уговори су потписани данас у скупштинској сали.

22. септембар 2022.

ЂАЦИ ИЗ „СВЕТОГ САВЕ“ И „СЕЗАИ СУРОИ“ НА ДАН МИРА: ДА ЖИВИМО ЗАЈЕДНО

Бујановац – Београд - Ученици бујановачких средњих школа “Свети Сава” и “Сезаи Сурои”, Дан мира обележили су на градском тргу пуштањем белих балона и голубова као симбол мира.

21. септембар 2022.

ЗА БУЈАНОВАЧКЕ РОМЕ 1.500 – 2.500 ЕВРА ЗА ПОКРЕТАЊЕ ПОСЛА

Бујановац – Београд -  Роми, повратници по реадмисији и припадници осталих теже запошљивих група који живе на територији општине Бујановац могу да конкуришу за десет економских грантова у износу од 1.500 до 2.000 евра.

21. септембар 2022.

ОДРЕЂЕНО 89 ПОПИСАВАЧА ЗА БУЈАНОВАЦ

Бујановац – Београд - Републички завод за статистику објавио је коначан списак изабраних пописивача који ће радити на попису становништва у Србији током октобра. На списку је 89 пописивача из Бујановца, од 108 који су били позвани на обуку.

21. септембар 2022.

НОВЕ МЕДАЉЕ ЗА БУЈАНОВАЧКИ КАРАТЕ

Бујановац – Београд - Млади каратисти из бујановачког ОКК БСК освојили су три медаље на Међународном карате турниру у Црној Трави.

20. септембар 2022.

ПОЧЕТАК ГРЕЈНЕ СЕЗОНЕ У БУЈАНОВЦУ НА ВРЕМЕ - ПОСКУПЉЕЊЕ ИЗВЕСНО

Бујановац – Београд - У Бујановцу неће бити одлагања почетка грејне сезоне, али из ЈП “Комуналац” поручују до ће до краја године грејање поскупети.

20. септембар 2022.

ДЕЛЕГАЦИЈА ЈУГА СРБИЈЕ У ЧЕШКОЈ: БРИГА О УГРОЖЕНИМА ЈЕ БРИГА СВИХ НАС

Бујановац – Београд - За помоћ људима у средини у којој живимо некада је заиста довољна добра воља и практична идеја – ово би могао да буде закључак прошлонедељне студијске посете саветодавних тела са југа Србије Чешкој, односно институцијама и организацијама које се баве социјалном заштитом на различитим нивоима.

19. септембар 2022.

ПОЗИВ НА КОНКУРС„МОЈА ПРВА ПЛАТА“ ОД 3. ОКТОБРА

Бујановац – Београд -  Национална служба за запошљавање (НСЗ) отворила је јавни позив за запошљавање младих „Моја прва плата“ који подразумева обуку младих за самостално налажење посла али и развој послодаваца. Право на пријаву имају млади старости до 30 година.

19. септембар 2022.

АРИФИ И КАМБЕРИ ПОЗИВАЈУ АЛБАНЦЕ НА ПОПИС

Бујановац – Београд -  Демократска партија (ДП) председника општине Бујановац, Нагипа Арифија и Партија за демократско деловање (ПДД) бујановачког посланика Народној скупштини Републике Србије, Шаипа Камберија, позивају Албанце из Бујановца, Прешева и Медвеђе...

14. септембар 2022.

ПОЧИЊЕ РЕКОНСТРУКЦИЈА ВИШЕ УЛИЦА У БУЈАНОВЦУ

Бујановац – Београд - Реконструкција више улица у Бујановцу, међу којима су и улице Петра Драпшина и Степе Степановића, почеће за неколико дана, потврђено је у Општини Бујановац.

«Претходна страна   Следећа страна»