Архива вести
                   
18. март 2022.

ЗА КУЛТУРУ У БУЈАНОВЦУ 2 МИЛИОНА

Бујановац – Београд -  Општина Бујановац је расписала конкурс за финансирање пројеката у области културе.

18. март 2022.

ОПШТИНА ПРЕШЕВО НАПРАВИЛА ВОДОВОДНУ MREЖУ НА ЖЕЛЕЗНИЧКОЈ СТАНИЦИ

Прешево – Београд – Општина Прешево направила  водоводну мрежу на  железничкој станици, а  према речима надлежних из општине, овај део ће веома брзо бити прикључен на канализациону мрежу.

18. март 2022.

ПРОМОЦИЈА КЊИГЕ „ВИХОР СА ПРОПЛАНКА“ У КУЛТУРНОМ ЦЕНРТРУ МЕДВЕЂЕ

Медвеђа – Београд - Читалачка публика имаће прилике да се упозна са новом књигом завичајног писца Мирка Радивојевића „Вихор са пропланака“ на књижевној вечери која ће се одржати у Културном центру општине Медвеђе, 19. марта с почетком у 18 часова.

18. март 2022.

ОБУКА ЗА ДРУШТВЕНО-ЕКОНОМСКО ОСНАЖИВАЊЕ ЖЕНА У НЕРАЗВИЈЕНИМ МУЛТИЕТНИЧКИМ ПОДРУЧЈИМА СРБИЈЕ

Прешево – Бујановац - Београд – Центар за регионализам, уз подршку Амбасаде Аустралије, одржаће обуку о економском оснаживању жена у неразвијеним мултиетничким срединама 28. марта 2022. године од 10 до 14 часова. Обука ће се одржати у сали Дома културе у Бујановцу.

16. март 2022.

ОПШТИНА МЕДВЕЂА ДОБИЛА СРЕДСТВА ЗА ПРОГРАМ УНАПРЕЂЕЊА НЕРАЗВИЈЕНИХ ОПШТИНА

Медвеђа – Београд - Министар за унапређење развоја недовољно развијених општина Србије, Новица Тончев, потписао је у Нишу уговоре о додели бесповратних средстава у укупном износу од 320 милиона динара.

16. март 2022.

ОПШТИНА БУЈАНОВАЦ ДАЈЕ 2 МИЛИОНА УДРУЖЕЊИМА ГРАЂАНА

Бујановац – Београд -  Надлежна општинска комисија расписала је конкурс за финансирање годишњих програма и пројеката удружење грађана са седиштем на територији општине Бујановац у 2022. години.

16. март 2022.

У БУЈАНОВЦУ ПОЧЕЛО ПРИЈАВЉИВАЊЕ ЗА ПОМОЋ У КУПОВИНИ КУЋЕ

Бујановац – Београд -  За државне субвенције за куповину куће или стана по основу рођења детета грађани могу да конкуришу у Општини Бујановац.

16. март 2022.

ОПШТИНА ПРЕШЕВО ДOБИЈА 8 МИЛИОНА ДИНАРА ЗА НАБАВКУ МАШИНЕ ЗА ЧИШЋЕЊЕ ГРАДА

Прешево – Београд – Општина Прешево потписала је са Кабинетом министра уговор вредан 8 милиона динара за развој неразвијених општина.

15. март 2022.

ПРЕДСТАВНИЦИ СЛУЖБЕ КООРДИНАЦИОНОГ ТЕЛА У РЕДОВНОЈ ПОСЕТИ ОПШТИНИ МЕДВЕЂА

Медвеђа – Београд – Представници Службе Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа били су у редовној посети општини Медвеђа.

15. март 2022.

ЈАВНИ ПОЗИВ - ИЗБОР КОРИСНИКА ЗА ПРОЦЕС БИЗНИС ОБУКА, СУБВЕНЦИЈА ЗА САМОЗАПОШЉАВАЊЕ И МЕНТОРСТВА

Прешево – Бујановац – Београд – Комисија за избор корисника Пројекта „Запошљавање Рома и повратника – Е2Р2“ објављује Јавни позив за избор корисника за процес бизнис обука, субвенција за самозапошљавање и менторства.

«Претходна страна   Следећа страна»