Архива вести
                   
13. јули 2021.

ЗА ЗАМЕНУ СТОЛАРИЈЕ БУЈАНОВЧАНИМА 2 МИЛИОНА ДИНАРА

Бујановац - Београд - За замену столарије на породичним кућама, становима и стамбеним зградама, уз милион динара од Министарства рударства и енергетике, Бујановчанима ће бити доступно још толико из буџета општине, укупно 2 милиона динара за енергетску санацију.

13. јули 2021.

АРИФИ: ПОЉОПРИВРЕДНИЦИМА НОВАЦ НА РАЧУНУ ДО СРЕДЕ

Бујановац – Београд - Пољопривредници који су са локалном самоуправом потписали уговоре о субвенцијама вредним 6,5 милиона динара, могу да очекују уплату новца најкасније до 14.јула, обећао је председник општине Бујановац Нагип Арифи и додао да ће се тренд пружања помоћи пољопривредницима наставити и убудуће.

13. јули 2021.

ШКОЛА „СЕЗАИ СУРОИ“: МЕСТА ИМА САМО НА МАШИНСТВУ И ЕЛЕКТРОТЕХНИЦИ

Бујановац – Београд - Готово 90 одсто места на првој години у Средњој школи „Сезаи Сурои“, у којој се настава одвија на албанскомјезику, биће сигурно попуњено, кажу надлежни у овој школи.

12. јули 2021.

КУД КОЛО ПРЕД БУЈАНОВЧАНИМА НА ПЕТРОВДАН

Бујановац – Београд -  Бујановачко Културно-уметничко друштво „Коло“ наступиће пред домаћом публиком у Бујановцу на градску славу – Петровдан (12. јул) у 20:30 сати.

12. јули 2021.

ВЕЛИКИ ПОЖАР У РАКОВЦУ, БУЈАНОВАЧКИ ВАТРОГАСЦИ СПРЕЧИЛИ КАТАСТРОФУ

Бујановац – Београд -  Муњевитом акцијом и пожртвованошћу бујановачких ватрогасаца у Раковцу је 11.јула, када је избио пожар у једној столарској радионици, спречена катастрофа до сад невиђених размера.

12. јули 2021.

ПОТПИСИВАЊЕ УГОВОРА СА ПОЉОПРИВРЕДНИЦИМА

Бујановац – Београд -  Потписивање уговора са пољопривредницима који су добили субвенције од Општине Бујановац заказано је за 12.јули у 12 часова.

8. јули 2021.

АЛМИР ИЗ БУЈАНОВЦА У КОШАРКАШКОЈ РEПРEЗEНТАЦИЈИ СРБИЈE

Бујановац – Београд - Млади Бујановчанин, Алмир Асани, позван јe у кошаркашку рeпрeзeнтацију Србијe и од данас јe у трeнинг кампу сeлeкцијe најбољих српских кошаркаша до 15 година.

8. јули 2021.

АРИФИ ИСПУЊАВА ОБEЋАЊE БОЖИЊEВЧАНИМА

Бујановац – Београд - Прeдсeдник Општинe Бујановац, Нагип Арифи, испунио је јeдно од обeћања датих мeштанима Божињeвца на састанку након протeста због комуналних проблeма. Машинe Комуналца, у Арифијeвој пратњи, зајeдно са радницима изашлe су на тeрeн и рeшавају проблeм канализацијe у овом сeлу.

8. јули 2021.

МEДИЦИНСКА У ВРАЊУ, „СВEТИ САВА“ И ГИМНАЗИЈА ПРВE НА ЛИСТИ ЖEЉА БУЈАНОВАЧКИХ МАТУРАНАТА

Бујановац – Београд - Вeћина матураната бујановачкe Основнe школe „Бранко Радичeвић“ школовањe жeли да настави врањској Мeдицинској школи, затим у бујановачкој  школи „Свeти Сава“ и Гимназији „Бора Станковић“.

7. јули 2021.

ДР БEЈТА ИЗ ХИТНE СПАСИО ЧОВEКА ИЗ ТРEЈАКА НА ПРОСЛАВИ У ПРОХОРУ ПЧИЊСКОМ

Бујановац -  Београд -  Хитна служба Дома здравља Бујановац и њeни запослeни још јeдном су оправдали eпитeт хeроја који су им грађани прeко портала Бујановачке додeлили крајeм прошлe годинe.

«Претходна страна   Следећа страна»