Архива вести
                   
24. децембар 2020.

НАЛЕД: КОНКУРС ЗА НОВИНАРЕ И СТУДЕНТЕ (РОК: 30. АПРИЛ 2021)

Са циљем унапређења информисаности и едукације грађана, новинара и других заинтересованих о одговорном управљању токовима отпада од хране и рециклажи стаклене амбалаже, НАЛЕД је у оквиру пројеката...

24. децембар 2020.

КОНКУРС ЗА СТИПЕНДИЈЕ ВЛАДЕ РЕПУБЛИКЕ ФРАНЦУСКЕ (РОК: 29. АПРИЛ 2021)

Програм стипендија Владе Републике Француске и Француског института у Србији је намењен студентима нивоа мастер 2 и доктората, Стипендија покрива трошкове уписа на факултет, социјалног осигурања и живота током студија у Француској, а омогућава и многе друге погодности.

24. децембар 2020.

ПОНОВО ЈЕДНОЦИФРЕН БРОЈ КОВИД ПОЗИТИВНИХ У БУЈАНОВЦУ

Бујановац - Инфекција корона вирусом је у уторак потврђена  код 7 Бујановчана , речено је  у Дому здравља.

24. децембар 2020.

КОД КИКИНДЕ ПРОНАЂЕНО ОКО 290 ИЛЕГАЛНИХ МИГРАНАТА, ПРЕВЕЗЕНИ У ПРИХВАТНИ ЦЕНТАР У ПРЕШЕВУ

Кикинда, Прешево - Припадници Министарства унутрашњих послова су на територији Полицијске управе у Кикинди спровели акцију проналаска илегалних миграната, који су смештени у прихватни центар у Прешеву.

24. децембар 2020.

У МЕДВЕЂИ ЗАВРШЕНО АСФАЛТНО ОДРЖАВАЊЕ ПУТЕВА У ОВОЈ ГОДИНИ

Медвеђа - Планирани радови на уређењу и асфалтирању путева на територији општине Медвеђа у 2020. години су завршени асфалтирањем последње две деонице.

23. децембар 2020.

ПОЗИВ ОРГАНИЗАЦИЈАМА ЦИВИЛНОГ ДРУШТВА ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРЕДЛОГА ПРОЈЕКАТА: ПОДИЗАЊЕ СВЕСТИ И ПОВЕРЕЊА ЖЕНА У РУРАЛНИМ СРЕДИНАМА У СРБИЈИ (Рок: 18. јануар 2021)

У оквиру пројекта „Унапређење безбедности жена у Србији“, UN Women у Србији позива организације цивилног друштва регистроване у Србији, које имају искуства у раду на борби против насиља над женама и девојчицама...

23. децембар 2020.

БРИТАНСКИ САВЕТ ПОКРЕЋЕ „ENGLISH ONLINE“ ПЛАТФОРМУ ЗА УЧЕЊЕ ЕНГЛЕСКОГ ЈЕЗИКА

Као одговор на повећану тражњу за онлајн предавањима и оцењивањем енглеског језика, Британски савет у Србији је покренуо „English Online“ глобалну дигиталну платформу за учење енглеског језика.

23. децембар 2020.

НАСТАВЉА СЕ ТРЕНД ПАДА БРОЈА НОВООБОЛЕЛИХ У ПЧИЊСКОМ И ЈАБЛАНИЧКОМ ОКРУГУ

Врање, Лесковац - Према последњим подацима Градског штаба за ванредне ситуације у Врању, од 290 узорака из Пчињског округа, 85 је позитивно на корона вирус, док су у Јабланичком округу ковидом заражене још 72 особе од укупно 386 тестираних.

23. децембар 2020.

ДОМ ЗДРАВЉА ПРЕШЕВО ОД МИНИСТАРСТВА ДОБИЈА НОВО ВОЗИЛО

Прешево - Дом здравља у Прешеву ће у среду од ресорног министарства добити ново возило опремљено најмодернијом медицинском технологијом, најавио је директор те установе др Дритон Салиху.

23. децембар 2020.

У МЕДВЕЂИ ЗАВРШЕНИ ЈАВНИ РАДОВИ ЗА 2020. ГОДИНУ

Медвеђа - У оквиру јавних радова финансираних од стране Националне служба за запошљавање и Општине Медвеђа, на територији општине Медвеђа су у претходна четири месеца запослена 53 радника. Радници су ангажовани у Дому здравља...

«Претходна страна   Следећа страна»