Архива вести
                   
22. jануар 2020.

ОДРЖАН РАДНИ САСТАНАК ПРЕДСЕДНИКА КООРДИНАЦИОНОГ ТЕЛА И АМБАСАДОРА САД

Председник Координационог тела за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа одржао је радни састанак са амбасадором САД у Србији, Ентонијем Годфријем у оквиру његове прве посете општинама Прешево, Бујановац, Врање и Лесковац.

21. jануар 2020.

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА НАБАВКУ НОВОГ ТРАКТОРА У 2020. ГОДИНИ (РОК: 29. МАЈ 2020)

Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде - Управа за аграрна плаћања је расписало јавни позив за подношење захтева за остваривање права на подстицаје за набавку новог трактора у 2020. години.

21. jануар 2020.

КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУ ДОТАЦИЈА НАМЕЊЕНИХ ЗА ПРОЈЕКТЕ РАЗВОЈА ТУРИЗМА У 2020. ГОДИНИ

Министарство трговине, туризма и телекомуникација je расписalo јавни конкурс за доделу дотација за финансирање пројеката развоја туризма у 2020. години.

21. jануар 2020.

МИНИСТАРСТВО ПРИВРЕДЕ: ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ПРИЈАВУ ПРОЈЕКАТА ЗА ПРОГРАМ ПОДРШКЕ РАЗВОЈУ ПОСЛОВНЕ ИНФРАСТРУКТУРЕ ЗА 2020. ГОДИНУ (РОК: 27. ЈАНУАР 20202)

Циљ програма: унапређење развојног потенцијала јединица локалних самоуправа кроз стварање повољних услова за привлачење инвестиција, унапређење привредног амбијента и отварање нових радних места.

20. jануар 2020.

РАСПИСАН КОНКУРС ЗА ПОШУМЉАВАЊЕ У 2020. ГОДИНИ

Министарство заштите животне средине распислао је конкурс за доделу средстава Зеленог фонда Републике Србије за пошумљавање у 2020. години, у циљу повећања пошумљености територије Републике Србије.

20. jануар 2020.

ОТВОРЕН ПОЗИВ ЗА ДОСТАВЉАЊЕ ПРЕДЛОГА ПРОЈЕКАТА У ОКВИРУ ЗАЈЕДНИЧКОГ РЕГИОНАЛНОГ УН ПРОГРАМА „ДИЈАЛОГ ЗА БУДУЋНОСТ“ (РОК: 9. ФЕБРУАР 2020)

У оквиру заједничког регионалног УН програма „Дијалог за будућност” отворен је позив за прекограничне пројекте у Босни и Херцеговини, Црној Гори и Републици Србији.

20. jануар 2020.

ОВЕ ГОДИНЕ ДЕСЕТ МЕРА ПОДСТИЦАЈА ЗА ПОЧЕТАК БИЗНИСА

Свима са предузетничком идејом ове године је на располагању више од десет мера државних подстицаја за почетак посла. Неке олакшице у претходном периоду биле су пилот-пројекти који су дали добар резултат. Премијерка  Ана Брнабић је на скупу "Стартуј легално 2020" поручила да су иновације и запошљавање младих приоритет.

20. jануар 2020.

ФОНДАЦИЈА „НОВАК ЂОКОВИЋ" КРОЗ ПРОГРАМ „ОРИГИНАЛНИ ЛИДЕРИ" ПОМАЖЕ ДОМАЋЕ ПРИВРЕДНИКЕ

Први пут у Србији, друштвени предузетници ће имати прилику да учествују у интензивном програму стручне подршке „ Оригинални лидери".

9. jануар 2020.

ОМЛАДИНСКИ ИЗАЗОВ “GENERATION UNLIMITED” (РОК: 10. ФЕБРУАР 2020)

Омладински изазов у оквиру иницијативе “Generation Unlimited” стиже у Србију! UNICEF позива младе да понуде решења којима ће помоћи унапређење образовања, запошљивости и грађанског активизма. Пријавите се ако имате идеје како да покренете решавање проблема у својој заједници а немате довољно средстава да их спроведете у дело.

«Претходна страна   Следећа страна»