Архива вести
                   
27. jануар 2020.

ИНТЕРВЈУ „ПОЛТИКА“: ИЗЛАЗАК АЛБАНАЦА НА ИЗБОРЕ ПОТВРДА ЈЕ ДА СУ ДЕО СРБИЈЕ

Интезивни разговори између Београда и Тиране, као што видимо, дају резултате, тако да постепено али сигурно сви на овим просторима схватају да су Албанци са југа централне Србије грађани Републике Србије што њихов споразум о заједничком изласку на изборе практично потврђује.

24. jануар 2020.

УСАИД И МИНИСТАРСТВО ПОЉОПРИВРЕДЕ ОЛАКШАВАЈУ ПРИСТУП КРЕДИТИМА ЗА МАЛА И СРЕДЊА ПОЉОПРИВРЕДНА ПРЕДУЗЕЋА

Америчка агенција за међународни развој (УСАИД) и Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде покренули су програм кредитне гаранције у сарадњи са ProCredit банком...

24. jануар 2020.

АУДИЦИЈА ЗА УЧЕШЋЕ НА ТАКМИЧЕЊУ „СРБИЈА У РИТМУ ЕВРОПЕ“У СУБОТУ У МЕДВЕЂИ

Сви заинтересовани омладинци, старости од 12 до 20 година, који желе да учествују на аудицији „Србија у ритму Европе“ за певаче и плесаче могу да се пријаве у Основној школи „Горња Јабланица“ у Медвеђи до 25. јануара, односно до самог почетка аудиције у 12.30 часова.

24. jануар 2020.

ВОЈСКА ПОЗИВА СВЕ ПУНОЛЕНТЕ МЛАДИЋЕ ДА СЕ ПРИЈАВЕ У ВОЈНУ ЕВИДЕНЦИЈУ

Министарство одбране упутило је позив за увођење у војну евиденцију особа које ове године постају пунолетне, младићима рођеним 2002. године, као и старијих годишта који нису уведени у војну евиденцију.

23. jануар 2020.

JAВНИ ПОЗИВ ЗА ПРОЈЕКТЕ ПОДИЗАЊЕ СВЕСТИ ЈАВНОСТИ О ТРГОВИНИ ЉУДИМА У СВРХУ РАДНЕ ЕКСПЛОАТАЦИЈЕ У СРБИЈИ (РОК: 20. ФЕБРУАР 2020)

У оквиру заједничког програма Европске уније и Савета Европе „Horizontal Facility за Западни Балкан и Турску II“, акција „Превенција и борба против трговине људима у Србији“ објављује позив за грантове.

23. jануар 2020.

ТРЕНИНГ ЗА ПРИПРЕМУ, ПИСАЊЕ И БУЏЕТИРАЊЕ ЕУ ПРОЈЕКАТА

Током фебруара, стручњаци из тима ЕУТА организују тродневни тренинг намењен појединцима који желе да усаврше своје вештине у писању и припреми пројеката за ЕУ фондове.

23. jануар 2020.

ИСТРАЖИВАЊЕ „МЛАДИ У МЕДИЈСКОМ ОГЛЕДАЛУ“

Кровна организација младих Србије је у току 2019. године спровела истраживање о положају младих у медијима, чији су резултати објављени крајем прошле недеље под називом „Млади у медијском огледалу 2019.“

22. jануар 2020.

КОНКУРС ПРОГРАМА ЗА ОДРЖИВЕ БИЗНИСЕ (РОК: 31. ЈАНУАР 2020)

Програм за одрживе бизнисе је нови програм Смарт колектива намењен развоју предузећа са јаким друштвеним утицајем у Србији и њиховој припреми за импакт инвестиције.

22. jануар 2020.

КОНКУРС ЗА ЛОКАЛНЕ ОМЛАДИНСКЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ У ОКВИРУ ФОНДА ЗА МЛАДЕ „И НАШ ГЛАС ТРЕБА ДА СЕ ЧУЈЕ“(РОК: 28. ФЕБРУАР 2020)

Фондација Центар за демократију је расписала конкурс за доделу средстава из Фонда за младе „И наш глас треба да се чује“у оквиру пројекта „Млади Балкана за Европу“.

22. jануар 2020.

РАСПИСАН КОНКУРС ЗА ПРОЈЕКТЕ КУЛТУРНЕ САРАДЊЕ НА ЗАПАДНОМ БАЛКАНУ (Рок: 17. март 2020)

Европска комисија је отварила позив за подношење предлога пројекта културне сарадње на Западном Балкану под називом „Јачање културне сарадње и конкурентности културних и креативних индустрија у региону Западног Балкана“

«Претходна страна   Следећа страна»