Архива вести
                   
13. мај 2019.

ОСНОВЦИ ИЗ МЕДВЕЂЕ КРОЗ КВИЗ ПОКАЗАЛИ ОДЛИЧНО ПОЗНАВАЊЕ СВОГ ЗАВИЧАЈА

Медвеђа – Под покровитељством локалне самоуправе уз подршку клуба привредних новинара и Кластера здравственог велнес и спа туризма Србије, у Основној школи “Горња Јабланица” организован је квиз за ученике од 4. до 8. разреда, који су показали да одлично познају свој завичај.

10. мај 2019.

КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУ СРЕДСТАВА ИЗ БУЏЕТСКОГ ФОНДА ЗА НАЦИОНАЛНЕ МАЊИНЕ У 2019. ГОДИНИ

Министарство државне управе и локалне самоуправе је расписало конкурс за доделу средстава из Буџетског фонда за националне мањине за реализацију програма и пројеката из области културе.

10. мај 2019.

КОНСУЛТАЦИЈЕ ПОВОДОМ ИЗРАДЕ НАЦРТА СТРАТЕГИЈЕ СОЦИЈАЛНЕ ЗАШТИТЕ ЗА ПЕРИОД 2019–2025. ГОДИНЕ

Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања је објавило позив на консултације поводом израде Нацрта Стратегије социјалне заштите за период 2019–2025. године.

10. мај 2019.

ОД ВЛАДЕ 14 МИЛИОНА ДИНАРА ЗА ПРОЈЕКТЕ ОПШТИНА ПЧИЊСКОГ ОКРУГА

Бујановац, Прешево – Министарство за државну управу и локалну самоуправу доделило је укупно 490 милиона динара за реализацију 77 пројеката, који се односе на изградњу инфраструктуре, увођење е-управе или организацију културних, туристичких и спортских манифестација на локалу, као и за превенцију елементраних непогода.

10. мај 2019.

КАМБЕРИ ПОВОДОМ ДАНА ОПШТИНЕ: ИНСИСТИРАЋЕМО НА НАШИМ КОЛЕКТИВНИМ ПРАВИМА

Бујановац – „Остварење наших колективних права, чему сви треба да тежимо, уверило би нас да је регион на путу ка Европској унији“, поручио је први човек локалне самоуправе Шаип Камбери, поводом Дана општине Бујановац.

9. мај 2019.

САЈТ LEARNENGLISH ЗА БЕСПЛАТНО УЧЕЊЕ ЕНГЛЕСКОГ НА ИНТЕРНЕТУ

Британски савет је омогућио свим заинтересованим у целом свету, па и Србији, да потпуно бесплатно уче енглески на интернету. Портал LearnEnglish  (http://learnenglish.britishcouncil.org/) су сачинили највећи стручњаци за енглески језик из Велике Британије.

8. мај 2019.

ЈАВНИ ПОЗИВ МИНИСТАРСТВА ОМЛАДИНЕ И СПОРТА ЗА ПРИЈАВУ ЈЕДИНИЦА ЛОКАЛНИХ САМОУПРАВА РАДИ УЧЕШЋА У ПРОГРАМУ/ПРОЈЕКТУ ИЗГРАДЊЕ, ОПРЕМАЊА И ОДРЖАВАЊА СПОРТСКИХ ОБЈЕКАТА НА ПОДРУЧЈУ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ (РОК: 01.06.2019)

Министарство омладине и спорта је објавило позив за подношење предлога годишњих програма/пројеката у области спорта кроз изградњу, опремање и одржавање спортских објеката на подручју Републике Србије.

8. мај 2019.

ПРОВЕДИТЕ ЛЕТО УЧЕСТВУЈУЋИ У ПРОГРАМУ GLOBAL VOLUNTEER

Омладинска организација АИЕСЕЦ и овог лета, кроз програм Global Volunteer, организује волонтерске праксе у преко 120 земаља света, које су намењене студентима свих факултета, а трају од 6 до 12 седмица.

8. мај 2019.

УЧЕНИЦИМА СШ „СВЕТИ САВА“ ПРВА НАГРАДА НА ЕКО КВИЗУ

Бујановац – У Омладинском културном центру (ОКЦЕ) у Врању одржан је Еко квиз „Знањем чувамо планету“ у коме су се такмичиле три средње школе. Прво место заузели су ученици из Средње стручне школе „Свети Сава“ из Бујановца.

7. мај 2019.

КОНКУРС ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРОЈЕКАТА У ОКВИРУ ПРОГРАМА „УЧЕШЋЕ ГРАЂАНА У ДЕМОКРАТСКОМ УПРАВЉАЊУ“(РОК: 19.05.2019)

Фондација за отворено друштво, Србија је расписала конкурс за подношење пројеката у оквиру програма  „Учешће грађана у демократском управљању“.

«Претходна страна   Следећа страна»