Архива вести
                   
21. мај 2019.

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ У ПРОГРАМУ БИПС ХАБ ЗА ПРЕМИЈУМ ХРАНУ

БИПС Хаб за Премијум Храну пружа подршку произвођачима висококвалитетне хране из Србије који су већ присутни или имају потенцијал за улазак на домаће и страно тржиште. Циљ је да се домаћим компанијама помогне да унапреде своје производе како би боље одговорили на трендове на тржишту, потражњу...

21. мај 2019.

ПОЗИВ ЗА УПИС НА OДЕЉЕЊЕ ЕКОНОМСКОГ ФАКУЛТЕТА У БУЈАНОВЦУ - 21.05.2019.

Служба Координационог тела, у сарадњи са Економским факултетом у Суботици, је покренула кампању, односно упутила позив будућим студентима да се упишу на одељење Економског факултета у Бујановцу.

21. мај 2019.

СВЕЧАНОМ СЕДНИЦОМ СКУПШТИНЕ ОБЕЛЕЖЕН ДАН ОПШТИНЕ МЕДВЕЂЕ

Медвеђа – Општина Медвеђа је, уз многобројне званице, свечаном седницим Скупштине обележила свој дан, 75 година од ослобођења од фашизма, а заслужним грађанима су додељена признања.

20. мај 2019.

БАНКА ИНТЕЗА НАГРАЂУЈЕ НАЈУСПЕШНИЈЕ ПОЉОПРИВРЕДНИКЕ – КОНКУРС ИНТЕЗА ФАРМЕР 2019!

Банка Интеза је покренула седми по реду конкурс Интеза Фармер у оквиру којег награђује најбоље пољопривредне произвођаче. Наградни фонд такмичења износи 2,4 милиона динара, а награде ће бити додељене у категоријама Интеса фармер године, Интеса фармер иноватор и Интеса млади фармер.

20. мај 2019.

ПРИЈАВИ СЕ ЗА ЕДУ ВИКИ КАМП 2019!

Викимедија Србије вас позива на четврти Еду Вики камп! Камп ће се одржати у Кладову од 15. до 18. јула 2019. Камп окупља добровољце који имају жељу да активно доприносе развоју образовног програма Викимедије Србије.

20. мај 2019.

ПОЧИЊЕ ИЗРАДА КАТАЛОГА АЛБАНСКИХ ИМЕНА

Београд – Министар државне управе и локалне самоуправе, Бранко Ружић разговарао је са шефом Мисије ОЕБС-а у Србији, Андреом Орицијом о остваривању права на службену употребу албанског језика и писма, односно на употребу личног имена припадника албанске националне мањине.

20. мај 2019.

ОТВОРЕНА РЕКОНСТРУИСАНА ЗГРАДА ОПШТИНЕ МЕДВЕЂА

Медвеђа – Председник општине Медвеђа, Небојша Арсић и председник Координационог тела за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа, Зоран Станковић пресекли су данас црвену траку и на тај начин отворили реконструисану зграду Скупштине општине Медвеђа, у коју је уложено укуоно 53 милиона динара.

17. мај 2019.

КОНКУРС ЗА НОВО НАЈБОЉЕ ДИГИТАЛНО РЕШЕЊЕ КОЈЕ ПОДСТИЧЕ АКТИВИЗАМ ГРАЂАНА (РОК: 15.06.2019)

Имате идеју за нову апликацију или платформу која може да повеже грађане и помогне им у решавању проблема у њиховој заједници? Мислите да дигитална демократија може да допринесе већем укључивању грађана и грађанки у креирању политика?

17. мај 2019.

ПОЗИВ ЗА ДОДЕЛУ ФИНАНСИЈСКЕ ПОДРШКЕ ОРГАНИЗАЦИЈАМА ЦИВИЛНОГ ДРУШТВА

Београдска отворена школа (БОШ) је објавила позив за доделу финансијске подршке организацијама цивилног друштва у оквиру пројекта  WEB4YES – Western Balkans Civil Society Organizations for Youth Employment Support.

16. мај 2019.

КОНКУРС ЗА НОВИНАРСКУ СТИПЕНДИЈУ ЈИРЖИ ДИНСТБИР 2019/2020 (РОК: 02.06.2019)

Стипендија Јиржи Динстбир намењена је новинарима из земаља западног Балкана.

«Претходна страна   Следећа страна»