Архива вести
                   
18. фебруар 2019.

"ЖЕНЕ ИСТОКА И ЗАПАДА", СЛИЧНОСТИ И КУЛТУРОЛОШКЕ РАЗЛИКЕ

Бујановац – Међународна организација за миграције организовала је културолошки форум "Жене истока и запада". О културама земаља Блиског истока, сличностима и разликама говориле су мигранткиње из прихватних центара у Врању и Бујановцу, културолози, социолози.

13. фебруар 2019.

СВЕ ЈЕ ВИШЕ БОЛЕСНЕ ДЕЦЕ ЗБОГ НАТО БОМБИ

Београд – Објављени први резултати научно-медицинске студије о малигним обољењима код рођених у периоду НАТО бомбардовања наше земље.

12. фебруар 2019.

ПЕСНИК ИЗ БОЖИЊЕВЦА ПРОМОВИСАО НОВУ ЗБИРКУ

Бујановац – Библиотека “14. Новембар“ приредила је у бујановачком Дому културе  промоцију збирке песама за децу„Башта дугиних боја“ песника Миодрага Томића из Божињевца код Бујановца.

11. фебруар 2019.

ПРЕДСЕДНИК СРБИЈЕ, АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ У БУЈАНОВЦУ

Бујановац – Председник Србије, Александар Вучић завршио је посету дводевну посету Пчињском округу уз поруку да још много тога може да се уради за општине тог краја и да ће уложити много енергије, труда и рада да би људи живели боље.

6. фебруар 2019.

ПРЕДСТАВЉАЊЕ ПРОГРАМА "ЕВРОПА ЗА ГРАЂАНЕ И ГРАЂАНКЕ" У БУЈАНОВЦУ

Канцеларија за сарадњу са цивилним друштвом Владе Републике Србије, као национална контакт тачка за програм Европске уније „Европа за грађане и грађанке” у Србији, у сарадњи са Службом Координационог тела Владе Републике Србије...

«Претходна страна