Архива вести
                   
23. октобар 2019.

Конкурс за стипендирање најбољих студената студија другог и трећег степена на универзитетима земаља чланица Европске уније и Европске асоцијације за слободну трговину (Рок: 1. новембар 2019)

Фонд за младе таленте Републике Србије, који се налази под окриљем Министарства омладине и спорта, је расписао конкурс за стипендирање најбољих студената студија другог и трећег степена на универзитетима земаља чланица Европске уније и Европске асоцијације за слободну трговину (ЕФТА) и на водећим светским универзитетима за школску 2019/2020. годину.

23. октобар 2019.

ПРОГРАМ ИСТРАЖИВАЧКОГ НОВИНАРСТВА ЗА МЛАДЕ НОВИНАРЕ И НОВИНАРКЕ (РОК: 23. ОКТОБАР 2019)

Млади новинари и новинарке из северне Африке, западног Балкана и западне Европе су позвани  да се пријаве за учешће у програму подршке истраживачком новинарству који ће се 2020. одржати у Скопљу и Берлину.

22. октобар 2019.

АМБАСАДА ЈАПАНА: ПРОГРАМ ДОНАЦИЈА ЗА ОСНОВЕ ПОТРЕБЕ СТАНОВНИШТВА (ПОПОС) (РОК: 29. ФЕБРУАР 2020)

ПОПОС донације су осмишљене да задовоље основне и ургентне потребе становништва. Пројекти су предвиђени као једнократна, неповратна помоћ локалним заједницама у областима као што су здравство, образовање, очување животне средине и социјална заштита.

22. октобар 2019.

НОВИ КОНКУРС „ПОКРЕНИМО НАШУ ДЕЦУ” И ПРИЛИКА ЗА ОСНОВНЕ ШКОЛЕ ДА ОСВОЈЕ ВРЕДНЕ НАГРАДЕ (РОК: 4. ДЕЦЕМБАР 2019)

Учитељи и одељења од 1. до 4. разреда свих основних школа у Србији  могу до 4. новембра 2019. године да се пријаве на нови конкурс у оквиру програма „Покренимо нашу децу“.

21. октобар 2019.

ПОЗИВ ЗА ТРЕНИНГ „ПРОМОТЕРИ СОЦИЈАЛНЕ ИНКЛУЗИЈЕ“ ЗА СРДЊОШКОЛЦЕ СА ХЕНДИКЕПОМ (РОК: 31.10.2019)

Удружење студената са хендикепом (УСХ) позива све средњошколце са хендикепом да се пријаве на тренинг на ком ће бити оснажени да постану промотери и промотерке социјалне инклузије.

21. октобар 2019.

ЈАВНА РАСПРАВА О НАЦРТУ ЗАКОНА О ИЗМЕНАМА И ДОПУНАМА ЗАКОНА О ОСНОВАМА СИСТЕМА ОБРАЗОВАЊА И ВАСПИТАЊА

Министарство просвете, науке и технолошког развоја позива представнике установа у области образовања и васпитања, цивилни сектор, државне органе и друга заинтересована физичка и правна лица да се упознају...

21. октобар 2019.

ОДЛУКА О ИЗБОРУ ПРИЈАВА ЗА ДОДЕЛУ СРЕДСТАВА ЗА СУБВЕНЦИЈЕ ПРИВРЕДНИМ СУБЈЕКТИМА У ПРИВАТНОМ ВЛАШНИСТВУ У 2019. ГОДИНИ У ОПШТИНАМА ПРЕШЕВО, БУЈАНОВАЦ И МЕДВЕЂА

Одлука о избору пријава за доделу средстава за субвенције привредним субјектима у приватном влашниству у 2019. години у општинама Прешево, Бујановац и Медвеђа.

18. октобар 2019.

ГОДИШЊЕ НАГРАДЕ ЗА АКТИВНЕ ГРАЂАНЕ - ПОКРЕТАЧИ ПРОМЕНА 2019 (РОК: 27. ОКТОБАР 2019)

Београдска отворена школа, у сарадњи са Београдским фондом за политичку изузетност и Балканском истраживачком мрежом Србија, a уз подршку Америчке агенције за међународни развој (УСАИД), је отворила први конкурс за Годишње награде за јавно заговарање.

18. октобар 2019.

КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУ БЕСПОВРАТНИХ СРЕДСТАВА МЛАДИМ ПОЉОПРИВРЕДНИЦИМА (РОК:31. ДЕЦЕМБАР 2019)

Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде је расписало конкурс за подношење пријава за остваривање подстицаја за подршку програмима који се односе на диверсификацију дохотка и унапређење квалитета живота у руралним подручјима кроз подршку младим пољопривредницима у 2019. години.

17. октобар 2019.

РАСПИСАН ИПАРД ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА НАБАВКУ НОВОГ ТРАКТОРА (РОК: 25. НОВЕМБАР 2019)

Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде – Управа за аграрна плаћања је расписало четврти јавни позив за подношење захтева за одобравање пројекта за ИПАРД подстицаје за набавку новог трактора.

«Претходна страна   Следећа страна»