Архива вести
                   
31. јули 2018.

СТЕФАНОВИЋ: ДРЖАВА НЕЋЕ ДОЗВОЛИТИ ФИКТИВНО ПРИЈАВЉИВАЊЕ АЛБАНАЦА НА ЈУГУ СРБИЈЕ

Београд – Небојша Стефановић, потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Републике Србије, је истакао да држава чини све како би људи који живе у Медвеђи или Бујановцу имали довољно права и економске снаге да не желе да напуштају те општине, али и да неће дозволити фиктивно пријављивање.

31. јули 2018.

У БУЈАНОВЦУ ПОДЕЉЕНИ УГОВОРИ ЗА ПОКРЕТАЊЕ БИЗНИСА

Бујановац – Шаип Камбери, председник општине Бујановац, је доделио 73 уговора за субвенционисање покретања бизниса.

31. јули 2018.

ОПШТИНА МЕДВЕЂА ДОБИЛА ОКО 7,5 МИЛИОНА ЗА ПОПУЛАЦИОНУ ПОЛИТИКУ

Медвеђа - Општини Медвеђа ће бити уплаћено 7.444 170 динара из републичког буџета за спровођење мера популационе политике, док ће 1. 978 830 динара бити исплаћено из локалног буџета.

31. јули 2018.

„МЕДИНВЕСТ” УСКОРО ПОЧИЊЕ ПРОИЗВОДЊУ ЧАРАПА У МЕДВЕЂИ

Медвеђа – Према наводима портала „Југмедиа,“ предузеће за производњу чарапа „Мединвест” из Медвеђе ће ускоро почети производњу. Пријем радника ће се вршити у првој половини августа, док ће руководство фабрике наставити са пријемом радника у наредних шест месеци.

31. јули 2018.

СТАНКОВИЋ У ИЗЈАВИ ЗА „ПОЛИТИКУ” РЕКАО ДА ПОШТУЈЕМО УСТАВ, ЗАКОНЕ, КОНВЕНЦИЈЕ И СВА ДОКУМЕНТА КОЈА СЕ ОДНОСЕ НА ПРАВА АЛБАНСКЕ МАЊИНЕ

Београд -  Зоран Станковић, председник Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђу, рекао је у изјави за дневне новине „Политика”...

23. јули 2018.

РОК ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРИЈАВА ЗА ЈАВНЕ ПОЗИВЕ ЗА СОЦИЈАЛНО ИНОВАТИВНЕ ПРОЈЕКТЕ ИСТИЧЕ 3.АВГУСТА

Прешево, Бујановац, Медвеђа - Рок за подношење пријава за јавне позиве за социјално иновативне пројекте, које финансира Влада Швајцарске кроз програм Swiss PRO, истиче 3. августа 2018 године...

23. јули 2018.

ОПАДА БРОЈ КРИВИЧНИХ ДЕЛА

Врање, Бујановац, Прешево – У зони ингеренције Полицијске управе (ПУ) Врање, која покрива територију Пчињског округа, односно општине Прешево, Бујановац, Врање, Трговиште, Босилеград, Сурдулицу и Владичин Хан...

23. јули 2018.

УСКОРО СИГУРНИЈИ ПРУЖНИ ПРЕЛАЗИ

Прешево - Инфраструктура железнице Србије ће у наредном периоду да обезбеди полубраницима и светлосном сигнализацијом шест путних прелаза у Србији ради подизања безбедност саобраћаја на тим местима на виши ниво.

19. јули 2018.

МЕДВЕЂИ ОДОБРЕНА БЕСПОВРАТНА СРЕДСТВА ЗА МЕРЕ ПОПУЛАЦИОНЕ ПОЛИТИКЕ

Медвеђа - Министарство без портфеља, које је задужено за демографију и популациону политику, је 21. маја расписало јавни позив за доделу бесповратних средстава за суфинансирање мера популационе политике јединица локалне самоуправе у Републици Србији у 2018. години.

19. јули 2018.

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ДОСТАВЉАЊЕ ПРЕДЛОГА ПОСЕБНОГ ПРОГРАМА У ОБЛАСТИ СПОРТА У РЕПУБЛИЦИ СРБИЈИ

Министарство омладине и спорта је расписало јавни позив за достављање предлога посебног програма у области спорта у Републици Србији под називом „Опремање основних и средњих школа опремом и реквизитима у оквиру затворених простора, и то великих и малих сала.”

  Следећа страна»