Архива вести
                   
12. јун 2018.

НОВИ ПРОЈЕКТИ У ОПШТИНИ БУЈАНОВАЦ - ТРАНСФЕР СТАНИЦА И ФАБРИКА ЗА ПРЕЧИШЋАВАЊЕ ОТПАДНИХ ВОДА

Бујановац - Општина Бујановац би у наредних месец дана требало да добије трансфер станицу за селективно раздвајање отпада, чиме би био решен дугогодишњи проблем са одлагањем смећа на градској депонији, која нема потребне капацитете и не задовољава основне стандарде.

12. јун 2018.

У БАЗИ „ЈУГ" У БУЈАНОВЦУ ПОЧЕЛА ВЕЖБА „ПЛАТИНАСТИ ВУК 18"

Бујановац - Међународна војна вежба „Платинасти вук 18", на којој учествује око 500 припадника војски из девет земаља, почела је у бази „Југ" крај Бујановца.

12. јун 2018.

У МЕДВЕЂИ ОДРЖАН 14. КАРАТЕ ТУРНИР „ЈАБЛАНИЦА ОПЕН 2018“

Медвеђа - 15 клубова, са око 200 такмичара, учествовало је на 14. карате турниру „Јабланица Опен 2018” у Медвеђи. Учесници турнира су били деца закључно са 2002. годиштем, односно јуниори, коју су се такмичили у карате борбама појединачно и екипно.

8. јун 2018.

НОВА АПЛИКАЦИЈА „ИЗАБРАНИ ДОКТОР” ГРАЂАНИМА ОМОГУЋАВА БРЗ НАЧИН ЗАКАЗИВАЊА ПРЕГЛЕДА

Прешево, Бујановац, Медвеђа - Прегледе код изабраног лекара опште медицине, гинеколога и стоматолога пацијенти сад могу да закажу и путем нове апликације за мобилне телефоне, коју је недавно представило Министарство здравља.

8. јун 2018.

ОСНОВНА ШКОЛА У СИЈАРИНСКОЈ БАЊИ У НАГРАДНОЈ ИГРИ ДОБИЛА НОВИ РАЧУНАРСКИ КАБИНЕТ

Медвеђа - Више од 100 хиљада гласова грађана допринело је одабиру 20 школа широм Србије које су награђене вредном рачунарском опремом, а међу школама које су добиле нови информатички кабинет је и основна школа у Сијаринској Бањи.

7. јун 2018.

ПОЗИВ ЗА МЕДИЈЕ - 07.06.2018.

Позивамо све представнике медија из општина Прешево, Бујановац и Медвеђа, као и оне који извештавају о овим општинама, да у петак 08. јуна у 11 часова дођу у просторије Координационог тела у општини Бујановац (3.спрат) и присуствују састанку са Славицом Трифуновић...

7. јун 2018.

БУЈАНОВАЧКЕ ШКОЛЕ ПОД БУДНИМ ОКОМ МИНИСТАРСТВА ПРОСВЕТЕ ПРЕД МАЛУ МАТУРУ

Бујановац – Због натпросечно добрих резултата прошле године, две основне школе у Бујановцу биће под посебном пажњом Министарства просвете приликом полагања завршног испита.

7. јун 2018.

У МЕДВЕЂИ ОДРЖАНА ХУМАНИТАРНА ПРИРЕДБА „ДЕЦА ЗА ДЕЦУ“

Медвеђа – Предшколска установа „Младост“из Медвеђе деценију и по организјме хуманитарне приредбе и сакупљен новац донира породицама којима је у том трнеутку најпотребнији.

7. јун 2018.

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ДОДЕЛУ БЕСПОВРАТНИХ СРЕДСТАВА У ОКВИРУ ПРОГРАМА ПОДРШКЕ ОТВАРАЊУ РЕГИОНАЛНИХ ИНОВАЦИОНИХ СТАРТАП ЦЕНТАРА

Кабинет министра без портфеља задуженог за иновације и технолошки развој објавио је конкурс за доделу бесповратних средстава у оквиру Програма подршке отварању регионалних иновационих стартап центара за шта је опредељено 250.000.000,00 динара.

6. јун 2018.

КОНКУРС ЗА ПРИЈЕМ ПРОФЕСИОНАЛНИХ ВОЈНИКА У 4. БРИГАДУ КОПНЕНЕ ВОЈСКЕ У ВРАЊУ

Врање - Сви заинтересовани младићи и девојке могу да постану припадници 4. бригаде Копнене војске уколико испуњавају одређене услове. Министарство одбране и Војска Србије покренули су процедуру за пријем професионалних војника у Војску Србије...

«Претходна страна   Следећа страна»