Архива вести
                   
22. март 2018.

ВЛАДА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ УСВОЈИЛА МЕРЕ ЗА ПОДСТИЦАЈ РАЂАЊА

Београд - Влада Републике Србије је усвојила мере за подстицај рађања.- Ми немамо деце. „То је за нашу земљу кључни проблем,“ казао је председник Републике Србије Александар Вучић, који је најавио да ће Србија у наредном периоду почети да примењује разне мере за подстицај рађања.

21. март 2018.

КОМУНИКАЦИЈА, ОБЛАЧЕЊЕ И ОСМЕХ ВАЖНЕ КАРИКЕ ЗА ИМИЏ ЛОКАЛНЕ САМОУПРАВЕ

Медвеђа - Иако службеници у локалној самоуправи општине Медвеђе спадају у ред најљубазнијих и најажурнијих, предстваници ове вишенационалне заједнице додатно се обучавају пословном бонтону, овога пута на предавњу које је одржао професор Зоран Пуношевац, председник Асоцијације за квалитет и стандардизацију Србије.

21. март 2018.

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА РАЗВОЈНЕ ПРОЈЕКТЕ ПРЕДУЗЕТНИШТВА

Програм подстицања предузетништва кроз развојне пројекте у 2018. години спроводи Министарство привреде у сарадњи са Фондом за развој Републике Србије. За реализацију Програма обезбеђена су бесповратна средства у износу од 500.000.000,00 динара.

20. март 2018.

ПОРОДИЦА КАРАКАН ДОНИРАЛА КОМПЈУТЕРЕ ШКОЛИ „СВЕТИ САВА” И ТУЖИЛАШТВУ У БУЈАНОВЦУ

Бујановац – Београђанин Петар Јовановић, из познате бујановачке породице Каракан, у понедељак је Стручној школи „Свети Сава” у Бујановцу поклонио 10 лаптопова и 5 персоналних рачунара.

20. март 2018.

ОТВАРАЊЕ ОДЕЉЕЊА ВИСОКЕ МЕДИЦИНСКЕ ШКОЛЕ СТРУКОВНИХ СТУДИЈА ИЗ ЋУПРИЈЕ У ВРАЊУ

Врање - Споразум о отварању одељења Високе медицинске школе струковних студија из Чуприје у Врању су потписали др Слободан Миленковић, градоначелник Врања,  др. Христос Алексопулос, директор Високе медицинске школе у Ћуприји и Љиљана Ђорђевић, директорка Високе школе примењених струковних студија у Врању.

19. март 2018.

ПРОМОЦИЈА ВОЈНИХ ШКОЛА

Врање - У Врању  је  јуче одржана промоција војних школа, којој је присуствовао велики број заинтересованих лица.

19. март 2018.

50 РАДНИХ МЕСТА ЗА РАДНИКЕ ИЗ МЕДВЕЂЕ

Медвеђа - Бесим Минкара, директор фабрике „Лебантекс” и представник турске компаније „Ормо” посетио је општину Медвеђа и  састао се са председником општине Медвеђа, Небојшом Арсићем, његовим замеником Гораном Ивановићем и начелницом ОУ Медвеђа...

16. март 2018.

У ПРЕШЕВУ СВЕ ВИШЕ ОБОЛЕЛИХ ОД МОРБИЛА

Прешево – „У Прешеву се повећава број оболелих од малих богиња и до сада је регистровано 13 заражених особа,“ изјавио је директор Дома здравља у Прешеву Дритон Салиу.

16. март 2018.

У ОПШТИНИ МЕДВЕЂА ОДРЖАН САСТАНАК САСТАНАК СА ЕПС-ОМ У ВЕЗИ ЧИШЋЕЊА ЕЛЕКТРО МРЕЖЕ

Медвеђа - На иницијативу председника општине, Небојше Арсића, у Медвеђи је одржан састанак са представницима месних заједница са територије општине Медвеђа и руководством ЕПС-а из Лебана поводом проблема снабдевања корисника у месним заједнцама електричном енергијом.

15. март 2018.

БУЈАНОВАЦ НЕМА ПРОСВЕТНОГ ИНСПЕКТОРА ГОДИНУ И ПО ДАНА

Бујановац - Готово годину и по дана je упражњено место просветног инспектора у општини Бујановац па, како је рекао начелник општинског Одељења за јавне службе, Дритон Реџепи, надлежне општинске службе немају увид у стање у бујановачким школама.

«Претходна страна   Следећа страна»