Архива вести
                   
20. фебруар 2018.

ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ МЕДВЕЂА У ПОСЕТИ БУГАРСКОЈ ОПШТИНИ КОЗЛОДУЈ

Медвеђа - У циљу остваривања заједничких пројеката кроз међуграничну сарадњу Србије и Бугарске, председник општине Медвеђа, Небојша Арсић, и начелница општинске управе, Светлана Тодоровић, посетили су градове у Републици Бугарској.

19. фебруар 2018.

НОВИ ПРЕДСЕДНИК НАЦИОНАЛНОГ САВЕТА АЛБАНАЦА ШУКРИ ИМЕРИ

Бујановац - Нови председник Националног савета Албанаца је Шукри Имери, члан Демократске партије Албанаца (ДПА), изјавио је председник извршног одбора Савета Галип Бећири.

19. фебруар 2018.

СЕДНИЦА САВЕТА ЗА НАЦИОНАЛНЕ МАЊИНЕ: ЗА ИНФОРМИСАЊЕ МАЊИНА 21,8 МИЛИОНА ДИНАРА

Бујановац, Београд – Информисање на језицима националних мањина остаје приоритетна област за финансирање и у 2018. години, одлучено је на другој седници Савета за националне мањине, на чијем се челу налази премијерка Ана Брнабић.

19. фебруар 2018.

ЗА ПОКРЕТАЊЕ БИЗНИСА 5 МИЛИОНА ДИНАРА

Бујановац–   Надлежна комисија општине Бујановац расписала је јавни конкурс за доделу средстава подршке локалном одрживом развоју кроз смањење незапослености и економско оснаживање у 2018. години.

14. фебруар 2018.

НОВА ВРСТА ШАМПИЊОНА СА ЈУГА СРБИЈЕ

Бујановац – Горан Стаменковић из Жбевца, који је најстарији узгајивач шампињона у бујановачкој општини, недавно је на тржиште југа Србије испоручио нову сорту печурака, царски шампињон.

14. фебруар 2018.

НОВИ МУЛТИЕТНИЧКИ ПРОЈЕКАТ НА ЈУГУ СРБИЈЕ

Прешево, Бујановац, Медвеђа - Организација за развој и демократију Бујановац отпочела је реализацију пројекта „Хајде да се упознамо”, који за циљ има јачање стабилности на југу Србије.

14. фебруар 2018.

ВЕЛИКО ИНТЕРЕСОВАЊЕ ЗА НАГРАДНУ ИГРУ „УЗМИ РАЧУН И ПОБЕДИ 2018”

Прешево, Бујановац, Медвеђа – „За девет дана од почетка наградне игре „Узми рачун и победи 2018” у ЈП  Поште Србије” стигло је више од 31.000 коверата са рачунима и слиповима грађана. Наградни фонд за нови циклус наградне игре ће бити познат до 14. фебруара...

13. фебруар 2018.

ДРЖАВА ПОМАЖЕ ПОСЛОДАВЦИМА ОКО ОБУКЕ РАДНИКА

Прешево, Бујановац, Медвеђа - Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања поднело је захтев Комисији за контролу државне помоћи да се одобре државна средства за субвенцију приватним послодавцима...

13. фебруар 2018.

ИЗ СРБИЈЕ ОДЛАЗИ ЕУ ПРОГРЕС, НАЈАВЉУЈУ СЕ НОВИ ПРОГРАМИ ЗА 99 ОПШТИНА И ГРАДОВА

Прешево, Бујановац, Медвеђа - После троипогодишњег деловања и финансијке помоћи од 24,46 милиона евра локланим самоуправима на југу, истоку и западу Србије, развојни програм Европски Прогрес престаје са радом, али из ове организације стижу уверавања да ће се покренути нови програм помоћи за 99 општина у овим делу Србије.

12. фебруар 2018.

ПРОЈЕКАТ РАЗВОЈА ПРИВАТОГ СЕКТОРА ИЗНЕДРИО НОВЕ ПРЕДУЗЕТНИКЕ НА ЈУГУ СРБИЈЕ

Прешево, Бујановац, Медвеђа - Осим новца и опреме, за шта су могли да аплицирају, предузетници са југа Србије оценили су да је значај Пројекта подршке развоју приватног сектора, и тај што су кроз различите сајмове и предавања...

«Претходна страна   Следећа страна»