Архива вести
                   
20. децембар 2017.

МЕРА ОСЛОБАЂАЊА ОД ПОРЕЗА И ДОПРИНОСА НА ПЛАТЕ

Београд - Мера ослобађања од пореза и доприноса на плате примењиваће се од октобра идуће године.

20. децембар 2017.

УСАИД РАСПИСУЈЕ КОНКУРС ЗА ПОДРШКУ ПРОЈЕКТИМА ЛОКАЛНИХ ОРГАНИЗАЦИЈА ЦИВИЛНОГ ДРУШТВА (РОК: 30.04.2018)

Америчка агенција за међународни развој (УСАИД) расписује конкурс за финансијску подршку пројектима локалних организација цивилног друштва које се баве укључивањем грађана у процес реформи и областима као што су добро управљање и одговорност, медији, развој заједнице и владавина права.

19. децембар 2017.

ГАСИФИКАЦИЈА НА ЈУГУ СРБИЈЕ

Прешево, Бујановац, Медвеђа - Министар рударства и енергетике Александар Антић изјавио је да се са предузећима „Југоросгасом” и „Србијагасом” алтернативно разматра гасификација на југу Србије.

19. децембар 2017.

РЕШЕЊЕ ЗА СИСТЕМ ВОДОСНАБДЕВАЊА У СЕЛУ ЖБЕВАЦ

Бујановац - Мештани села Жбевац, које се налази у бујановачкој општини, требало би ускоро да добију водоводни систем који испуњава све стандарде, за разлику од тренутног стања где већина сеоских домаћинстава нема воду за пиће.

19. децембар 2017.

„ВЕЧЕ УСМЕНЕ ТРАДИЦИЈЕ“ У МЕДВЕЂИ - 19.12.2017

Медвеђа - Туристичка организација општине Медвеђа организује другу по реду манифестацију „Вече усмене традиције“ 28. децембра 2017. године, са почетком у 18 часова, у згради Културног центра у Медвеђи.

19. децембар 2017.

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ДОДЕЛУ ЗЕЛЕНИХ ИНОВАЦИОНИХ ВАУЧЕРА

Европска банка за обнову и развој (ЕБРД) у Србији покренула је Програм зелених иновационих ваучера. Зелени иновациони ваучери у вредности од 4.000 ЕУР до 20. 000 ЕУР су бесповратна средства намењена малим и средњим предузећима за покривање до 90% трошкова услуга истраживања и развоја у циљу повећања ресурсне ефикасности и лакше транзиције према зеленој привреди.

18. децембар 2017.

ПРЕВЕНЦИЈА ПРОТИВ ШИРЕЊА ЗАРАЗНИХ БОЛЕСТИ

Медвеђа - Захваљујући помоћи Службе Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа општини Медвеђа, Ветеринарска станица у Медвеђи ће спроводити биосигурносне мере зоохигијене у газдинствима на територији општине Медвеђа.

18. децембар 2017.

„БРАНКОВЦИ” ЗА ДРУГАРЕ МИГРАНТЕ

Бујановац – Поводом Међународног дана миграната, бујановачка Основна школа „Бранко Радичевић“ ће данас на Карађорђевом тргу у Бујановцу поставити велики хуманитарни штанд.

18. децембар 2017.

КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУ „GLOBAL UGRAD“ СТИПЕНДИЈА (РОК 31.12.2017)

Стипендија Global UGRAD, коју додељује Канцеларија за образовање и културу Министарства спољних послова Сједињених Америчких Држава, пружа прилику студентима основних студија да проведу један семестар на универзитету у САД.

15. децембар 2017.

КРВ НАМ ЈЕ СВИМА ИСТА

Прешево – Запослени у Комесаријату за избеглице и миграције у Прешеву имигранти,  учествовали су у заједничкој акцији добровољног давања крви.

«Претходна страна   Следећа страна»