Архива вести
                   
14. септембар 2017.

ЕКОНОМСКИ ФАКУЛТЕТ: ЈОШ 11 МЕСТА ЗА БРУЦОШЕ

Бујановац - Према прелиминарној ранг листи суботичког Економског факултета, у другом уписном року школске 2017./18. године, пријемни испит на одељењу овог факултета у Бујановцу, положило је десеторо кандидата.

12. септембар 2017.

ЕКИПА „ЈАБЛАНИЦА МП“ МАЈСТОР ЗА РИБЉУ ЧОРБУ

Медвеђа - Екипа „Јабланица МП“, победник је седмог такмичења у припремању рибље чорбе „Златни котлић гејзера“ у Сијаринској бањи. Екипа „Петриље“ заузела је друго место, а  треће место освојио је тим „Ћоров водопад“, у конкуренцији од 11 кулинара из Медвеђе, Бојника, Лесковца али и из Београда и Новог Сада.

12. септембар 2017.

НАКОН НЕВРЕМЕНА У БУЈАНОВЦУ ГРАЂАНИ ТРАЖЕ НАКНАДУ ШТЕТЕ

Бујановац  – временске непогоде изазвале су штету на многим домовима, а ветар и киша готово су опустошили трг и градски парк. Сломљена је фонтана испред општине а неколико стабала пало је под налетима ветра.

11. септембар 2017.

ВУЛИН У БАЗИ ЈУГ: ВС У ПОТПУНОСТИ КОНТРОЛИШЕ СРПСКУ ТЕРИТОРИЈУ

Бујановац - Војска Србије у потпуности контролише српску територију, чува безбедност, свакодневни начин живота и никада ни на који начин неће дозволити да се било каква политичка нестабилност прелива на нашу територију...

8. септембар 2017.

МЕДВЕЂА БОГАТА ПРИРОДНИМ РЕСУРСИМА

Медвеђа - Рудник злата, олова и цинка Леце код Медвеђе је у такозваном радном стечају већ неколико година. После приватизације, ни поред великих дуговања није престао да ради.

8. септембар 2017.

БУЈАНОВАЦ ОБЕЛЕЖИО 73 ГОДИНЕ ОД ОСЛОБОЂЕЊА

Бујановац - У орагнизацији Општинског одбора СУБНОР у бујановачком градском парку, обележен је Дан ослобођења Бујановца, 7.септембар.

6. септембар 2017.

ЗДРАВА И ЈАСНА КОМУНИКАЦИЈА КАО КЉУЧ ЗА ПРЕВАЗИЛАЖЕЊЕ ПОЛИТИЧКИХ ТРЗАВИЦА

Београд – Председник  Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа Зоран Станковић разговарао је са министром државне управе и локалне самоуправе Бранком Ружићем...

6. септембар 2017.

ДОГРАДЊА ШКОЛЕ У ЖБЕВЦУ ИДЕ ПО ПЛАНУ

Бујановац – Недавно започети радови на доградњи анекса Основне школе “Драгомир Трајковић” у Жбевцу код Бујановца одвијају се предвиђеном динамиком.

6. септембар 2017.

ПОМОЋ ПОЉСКЕ ЗА СПОРТСКИ ЦЕНТАР

Бујановац – Представници амбасаде Републике Пољске у Београду посетили су Спортски центар “Младост” у Бујановцу и обишли спортску халу на којој су, захваљујући донацији пољске амбасаде, замењени дотрајали прозори.

5. септембар 2017.

СТАНКОВИЋ: ОТВОРИТИ ФАБРИКЕ, СМАЊИТИ НЕЗАПОСЛЕНОСТ И ТАКО ОБЕЗБЕДИТИ ОПСТАНАК И ОСТАНАК СТАНОВНИШТВА НА ЈУГУ СРБИЈЕ

Бујановац - Зоран Станковић, предсеник Координационог тела за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа, приликом посете школама у Левосоју и Несалцу и поделе школских торби и прибора првацима...

«Претходна страна   Следећа страна»