Архива вести
                   
17. август 2017.

ТАКМИЧЕЊЕ НА БУЈАНОВАЧКОМ ТРГУ ПОВОДОМ МЕЂУНАРОДНОГ ДАНА МЛАДИХ

Бујановац – Поводом 12. августа,  Међународног дана младих, синоћ је бујановачка Канцеларија за младе организовала такмичење у баскету, стоном тенису и играма без граница на Карађорђевом тргу у Бујановцу.  Спортско надметање је почело у 21 час.

17. август 2017.

ДАЈТЕ КРВ – РЕЗЕРВЕ У БОЛНИЦАМА ЗАВИСЕ ОД ВАС

Бујановац – Црвени крст Бујановац и Завод за трансфузију крви из Ниша позивају грађане, давоце крви, али и све здраве појединце који до сада нису давали крв да се одазову акцији давања крви која ће бити организована 22.августа 2017 године у просторијама Црвеног крста Бујановац у периоду од 9 до 15 часова.

17. август 2017.

ЈАВНИ КОНКУРС ЗА УЧЕШЋЕ У БЕСПЛАТНОЈ ОБУЦИ „ ПОДРШКА РАЗВОЈУ ИЗВОЗНИХ КАПАЦИТЕТА АГРОБИЗНИС КОМПАНИЈА У РЕПУБЛИЦИ СРБИЈИ“

Предмет конкурса: избор агробизнис компанија/задруга/удружења произвођача чији ће представници учествовати у програму обуке који има за циљ развој постојећих и даље унапређење извозних капацитета.

16. август 2017.

ТРАЖИ СЕ 100 НОВИХ ВАТРОГАСАЦА, НА ЈУГУ СРБИЈЕ СЕ ЗАПОШЉАВА 15

Прешево, Бујановац, Медвеђа - На конкурсу за ватрогасце, који је МУП расписао 11. августа и који траје 30 дана, биће изабрано 100 полазника обуке за ватрогасце.

16. август 2017.

СРБИ СА ЈУГА ПОЧЕЛИ ДА ЛЕТУЈУ У АЛБАНИЈИ

Бујановац, Прешево - Број туриста који се последњих година одлучују за летовање на албанском приморју је у порасту и према проценама из туристичких агенција из Бујановца и Прешева, које су продавале аранжмане за ову још увек недовољно примамљиву туристичку дестинацију, владало је интересовање за летовање у Драчу.

16. август 2017.

ОТВОРЕН ПОЗИВ ЗА БАЗИЧНИ ТРЕНИНГ ЗА ОРГАНИЗАЦИЈЕ ЦИВИЛНОГ ДРУШТВА (РОК: 04.09.2017)

Ресурсни центар „Грађанских иницијатива“ (ТАЦСО) за све организације цивилног друштва (ОЦД) у Србији расписује позив за Базични тренинг за развој цивилног друштва намењен организацијама које желе да се развијају.

15. август 2017.

СТАНКОВИЋ: НЕМА ПАРАЛЕЛЕ ИЗМЕЂУ СРБА НА КОСОВУ И МЕТОХИЈИ И АЛБАНАЦА НА ЈУГУ СРБИЈЕ

Београд - Председник Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђу Зоран Станковић изјавио је да се дијалог између Приштине и Београда одвија независно и да се питање вођења локалне самоуправе на југу Србије не може посматрати у контексту бриселских преговора.

15. август 2017.

ИЗЛОЖБА ДЕЧИЈИХ ЦРТЕЖА У ГРАДСКОМ ПАРКУ

Бујановац – Обновљен градски парк биће званично отворен данас у 11.30 часова, а организација QARG, која је спровела сређивање овог простора, позива све Бујановчане да поведу своју децу и унуке.

15. август 2017.

ТРАДИЦИОНАЛНИ ТУРНИР У МАЛОМ ФУДБАЛУ МЕДВЕЂА 2017

Медвеђа - Туристичка организација и Спортски савез општине Медвеђа организују традиционални турнир у малом фудбалу Медвеђа 2017.

15. август 2017.

ПЕАРКСАМ III – КОНКУРС ЗА УЧЕШЋЕ МЛАДИХ У ПРОГРАМУ РАДНИХ ПРАКСИ (РОК: 28.08.2017)

Позивају се млади са територије јужне Србије да се пријаве за учешће у програму квалитетних радних пракси који реализује Београдска отворена школа (БОШ) у партнерству са Привредном комором Србије и Америчком привредном комором (AmCham), а уз подршку Министарства омладине и спорта. Програм пракси се спроводи у оквиру пројекта „ПРАКСАМ III – Увођење младих у свет рада кроз радне праксе“.

«Претходна страна   Следећа страна»