Архива вести
                   
22. август 2017.

СТАНКОВИЋ: ОБЕЗБЕЂЕНА СРЕДСТВА ЗА УЏБЕНИКЕ, АЛИ НЕМА ПРЕДЛОГА

Београд – „Ове године, нажалост, нећемо имати повећање броја уџбеника на албанском језику без обзира на све договоре постигнуте у претходном периоду, пре свега договоре премијера Албаније и Србије...

22. август 2017.

АМБАСАДОР ТУРСКЕ У ПРЕШЕВУ

Прешево - Амбасадор Турске у Републици Србији Танжу Билгич посетио је Прешево и разговарао са председницом општине Ардитом Синани и председником Скупштине општине Самијем Салихуом.

22. август 2017.

ПРОМОВИСАН ПРОЈЕКАТ ,,МИ СМО СЕ ИНТЕГРИСАЛИ – МОЖЕТЕ И ВИ“

Врање - У Врању је представљен пројекат ,,Ми смо се интегрисали – можете и ви“. О сврси и значају пројекта говорила је координаторка и директорка Удружења ,,Помоћ деце“ из Београда, Љиљана Васић.

21. август 2017.

ТРАЖЕ ВОДУ ИЗНАД ТРНОВАЧКЕ РЕКЕ

Бујановац - У циљу испитивања могућности  за додатно  водоснабдевање Великог Трновца, у алувијалној равни изнад Трновачке реке у бујановачкој општини  започето је  пробно бушење земљишта.

21. август 2017.

КАМБЕРИ И СИНАНИ КОД АМБАСАДОРА НОРВЕШКЕ

Бујановац, Прешево - Председници општина Бујановац и Прешево Шаип Камбери и Ардита Синани имали су радни састанак са амбасадором Норвешке  у Србији Арне Санес Бјорнстадом, на коме су разговатали о ситуацији у тим двема опшинама.

21. август 2017.

ТУРСКА НАЈАВИЛА ПОМОЋ БУЈАНОВЦУ

Бујановац – Нови амбасадор Републике Турске у Републици Србији Танжу Билгић је недавно боравио у првој радној посети општини Бујановац.

21. август 2017.

И „БИВОДА“ ОРГАНИЗУЈЕ АКЦИЈУ ДОБРОВОЉНОГ ДАВАЊА КРВИ

Бујановац – У Привредном друштву за производњу и промет минералне воде и освежавајућих напитака „Бивода“ у Раковцу код Бујановца  ће 4. септембра 2017. године бити одржана традиционална  летња акција добровољног давања крви. Акција ће трајати од 9 до 15 часова.

18. август 2017.

КРКОБАБИЋ: У ПЧИЊСКОМ ОКРУГУ НАЈВИШЕ ПРАЗНИХ СЕЛА

Бујановац, Београд – Милан Кркобабић, министар без портфеља задужен за регионални развој и координацију рада јавних предузећа,  је у изјави за ТВ „Пинк“ указао на то да су многа села у Србији остала празна, посебно она у Пчињском округу, и додао да у нашој земљи има 630.000 породичних, пољопривредних газдинстава у којима живи и ради 1,4 милиона људи.

18. август 2017.

ПОМОР РИБЕ У ЈУЖНОЈ МОРАВИ

Бујановац, Врање - Због великог помора, Јужном Моравом од Бујановца до Владичиног Хана су јуче плутали крупни примерци беле рибе.

18. август 2017.

„ЗЛАТНИ КОТЛИЋ ГЕЈЗЕРА“У СИЈАРИНСКОЈ БАЊИ 27. АВГУСТА

Медвеђа - Организација спортских риболоваца „Горња Јабланица“из Медвеђе и Тирустичка организација општине Медвеђа организују традиционално, седмо по реду, такмичење „Златни котлић гејзера“. Такмичење ће се одржати 27. августа 2017. године у Сијаринској бањи.

«Претходна страна   Следећа страна»