Архива вести
                   
20. јун 2017.

ДЕЛЕГАЦИЈА НУНС-А У БУЈАНОВЦУ И ВЕЛИКОМ ТРНОВЦУ

Бујановац –Чланови делегације Независног удружења новинара Србије (НУНС) су током викенда посетили Бујановац, где су их примили председник општине Шаип Камбери и његов заменик Стојанча Арсић.

20. јун 2017.

ЈАВНИ ПОЗИВ: ОБУКА НАСТАВНИКА ИЗ ДИГИТАЛНЕ ПИСМЕНОСТИ (РОК: 26.06.2017)

Министарство просвете, науке и технолошког развоја упутило је позив свим основним и средњим школама у Републици Србији за учешће у првој фази спровођења програма стручног усавршавања за достизање основног нивоа дигиталних компетенција за наставнике основних и средњих школа.

19. јун 2017.

СРЕДЊА СТРУЧНА ШКОЛА „СВЕТИ САВА”: МИНИСТАРСТВО ОДОБРИЛО УПИС ЕКОНОМСКИХ ТЕХНИЧАРА

Бујановац – У први разред средње стручне школе „Свети Сава“у Бујановцу, школске 2017/18. године, уместо првобитно одобрених 150, моћи ће да се упише 180 ученика.

19. јун 2017.

НОВА ШАНСА ЗА ПОСАО У ВОЈСЦИ

Врање, Бујановац  - Министарство одбране и Војска Србије отворили су конкурс за пријем још 675 професионалних војника.

19. јун 2017.

КУЛТУРНЕ ПОТРЕБЕ МЛАДИХ У ПРЕШЕВУ, БУЈАНОВЦУ И МЕДВЕЂИ

Медвеђа – У оквиру пројекта који спроводи „Центар за демократију и развој југа Србије”, у Скупштинској сали општине Медвеђа организован је разговор са младим људима и престављен резултат истраживања спроведен крајем прошле године.

16. јун 2017.

ЗОРАН СТАНКОВИЋ: БЕЗБЕДНОСТ ГРАЂАНА НА ЈУГУ СРБИЈЕ НИЈЕ УГРОЖЕНА, НЕМА СТРАХА ОД ОРУЖАНИХ СУКОБА

Београд – Зоран Станковић, председник Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа, говорио је јуче на Телевизији Пинк о   безбедносној ситуацији на југу Србије и другим актуелним темама. Станковић је истакао да безбедност грађана на југу Србије није угрожена.

16. јун 2017.

НАСТАВЉЕН РАД НАРОДНЕ КУХИЊЕ ЦРВЕНОГ КРСТА У БУЈАНОВЦУ

Бујановац – Припремом 1.200 куваних оброка је настављен рад народне кухиње Црвеног крста у Бујановцу. Она је друга по величини од 77 кухиња у Републици Србији. Секретар бујановачког Црвеног крста Братислав Лазаревић подсећа да је испред ње, по броју корисника народна кухиња у Новом Пазару.

16. јун 2017.

БУЈАНОВАЧКА БАЊА: ОВЕ ГОДИНЕ 160 ГОСТИЈУ СА ВАУЧЕРИМА

Бујановац – „Прошле године смо у Бујановачкој бањи имали  око 120 гостију корисника ваучера које обезбеђује Министарство трговине, туризма и телекомуникација, док ове године очекујемо око 160 таквих гостију,” изјавио је Драган Манасијевић, финансијски директор Специјалне болнице за рехабилитацију.

16. јун 2017.

У МЕДВЕЂИ НА ПОЛАГАЊЕ ТЕСТА ИЗАШЛО 69 УЧЕНИКА

Медвеђа - Ученици основне школе „Горња Јабланица“ у Медвеђи су предходних дана решавали тест из математике и српског језика а данас полажу комбиновани тест.

15. јун 2017.

АКЦИЈА ДАВАЊА КРВИ У БУЈАНОВЦУ

Бујановац - Поводом Светскога дана давалаца крви, Црвени крст Бујановац организовао је акцију давања крви и промоцију за чланове Клуба 25 – младе даваоце крви од 18 до 25 година.

«Претходна страна   Следећа страна»