Архива вести
                   
26. јун 2017.

МЕЂУНАРОДНА ВЕЖБА „ПЛАТИНАСТИ ВУК 17" УСПЕШНО РЕАЛИЗОВАНА

Бујановац - Министар одбране Зоран Ђорђевић, начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић, амбасадори САД Кајл Скот и Велике Британије Денис Киф присуствовали су Дану високих званица на међународној вежби „Платинасти вук 17" у бази „Југ" код Бујановца.

26. јун 2017.

У МЕДВЕЂИ ОДРЖАН „КАРНЕВАЛ НАЈМЛАЂИХ, МЛАДИХ И УВЕК МЛАДИХ“

Медвеђа – Поводом почетка летње туристичке сезоне, у Медвеђи и Сијаринској бањи  организован је други по реду „Карневал најмлађих, младих  и увек младих.“

23. јун 2017.

СТАНКОВИЋ ЧЕСТИТАО РАМАЗАНСКИ БАЈРАМ (23.06.2017)

Зоран Станковић, председник Координационог тела за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа, упутио је честитке поводом Рамазанског Бајрама становницима општина који прослављају овај празник.

22. јун 2017.

У БУЈАНОВЦУ 1.100 ПОРОДИЦА НА СОЦИЈАЛНОЈ ПОМОЋИ

Бујановац - Општина Бујановац издвојила је 6 милиона динара из буџета за Центар за социјални рад. Планирано је да део тих средстава буде намењен за доделу једнократне новчане помоћи најугроженијим породицама и појединцима.

22. јун 2017.

У ПЕТАК ТАКМИЧЕЊЕ НАЈБОЉИХ ФРУЛАША ЈУГА СРБИЈЕ

Врањска Бања - Међуокружно такмичење фрулаша „Златна фрула југа Србије“ одржаће се у петак, 23. јуна у 18 часова, на платоу између ресторана „Кичер“ и Специјалне болнице у Врањској Бањи.

22. јун 2017.

ЗАУСТАВИМО ГОВОР МРЖЊЕ: ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ НА ОБУЦИ (РОК: 30. ЈУНИ 2017)

Кровна организација младих Србије (КОМС) и Институт за медије и различитости – Западни Балкан позивају све заинтересоване младе активисте и омладинске раднике да се пријаве за учешће на обуци која ће се бавити једним од великих изазова интернета и онлајн комуникације – говором мржње.

21. јун 2017.

ДАНАС ПОЧИЊЕ ПРИЈАВЉИВАЊЕ ЗА УПИС НА ЕКОНОМСКИ ФАКУЛТЕТ У БУЈАНОВЦУ

Бујановац – На одељењу суботичког Економског факултета у Бујановцу данас почиње дводневно пријављивање свршених средњошколаца на конкурс за упис у прву годину основних академских студија ушколској 2017/18. години.

21. јун 2017.

ВУЛИН: ЕУ НАЈВЕЋИ ДОНАТОР ЗА ЦЕНТАР У ПРЕШЕВУ

Прешево - Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александар Вулин, рекао је на обележавању две године рада Прихватног центра у Прешеву да је у тај центар „уложено више од три милиона евра од донација и да Влада Србије није имала терет буџетских давања у мигрантској кризи".

21. јун 2017.

У СРЕДУ БЕЗ СТРУЈЕ МЕДВЕЂА И БОЈНИК

Медвеђа - Оператор дистрибутивног система „ЕПС Дистрибуција“,  огранак Лесковац, погон Лебане, обавештава своје купце са подручја општина Медвеђа и Бојник да ће у среду 21. јуна 2017. године у времену од 9 до 15 часова, због радова на ТЦ 110/35 кВ „Јабланица“, бити приморана да искључи напон свим купцима са подручја општина Медвеђа и Бојник.

20. јун 2017.

БУЈАНОВАЦ ДОБИО ФИНАНСИЈСКУ ПОДРШКУ ЗА ОПРЕМУ НАМЕЊЕНУ СКУПЉАЊУ И ПРЕРАДИ ОТПАДА

Бујановац - У оквиру Програма „Европско партнерство са општинама“, општина Бујановац је добила од програма Европски Прогрес средстава  у износу од 200 хиљада евра која су намењена  куповини опреме  за трансфер станицу.

«Претходна страна   Следећа страна»