Архива вести
                   
15. мај 2017.

СТИГЛА МАШИНА ЗА ЧИШЋЕЊЕ ПУТЕВА

Бујановац - Локална самоуптава Бујановац обезбедила је наменско возило које ће се користити за чишћење улица на територији општине.

15. мај 2017.

БУЈАНОВАЧКИ ПОЉОПРИВРЕДНИЦИ НА НОВОСАДСКОМ САЈМУ

Бујановац -  Педесет  бујановачких пољопривредника отишло је у Нови Сад на трећи дан Међународног сајма пољопривреде.

15. мај 2017.

СТУДЕНТИМА ЈЕДНОКРАТНА ПОМОЋ - ИЗНОС У ЗАВИСНОСТИ ОД ПРОСЕКА ОЦЕНА

Бујановац - Општинска управа почела је са исплатом једнократне финансијске помоће студентима за школску 2016/2017 годину.

12. мај 2017.

ИЗБЕГЛИЦЕ СМЕШТЕНЕ У БУЈАНОВЦУ УЧЕСТВУЈУ У ЧИШЋЕЊУ ПРИОБАЉА ТРНОВАЧКЕ РЕКЕ

Бујановац - У Прихватном центру за избеглице у Бујановцу тренутно је смештено 146 особа, међу којима су углавном породице са децом, као и одређени број малолетника без пратње, изјавио је управник тог центра Немања Божовић.

12. мај 2017.

У ПРЕШЕВУ ТРЕНУТНО 670 ИЗБЕГЛИЦА

Прешево - У прихватном центру за избеглице у Прешеву тренутно се налази 670 избеглица, од којих су половина Авганистанци, а следе држављани Пакистана и Сирије, изјавио је представник Комесаријата за избеглице и миграције Горан Ћирић.

12. мај 2017.

НОВА ФОНТАНА ЗА ДАН ОПШТИНЕ

Медвеђа - Свечано отварање фонтане испред Дома културе у Медвеђи заказано је за петак, 19. мај, потврдио је председник те општине Небојша Арсић.

11. мај 2017.

ВУЛИН У БУЈАНОВЦУ: НЕ ДЕЛИМО ГРАЂАНЕ ПО ВЕРИ И НАЦИЈИ

Бујановац - Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александар Вулин и представници америчке хуманитарне и развојне агенције ЦРС  посетили су  јуче Дом здравља Бујановац поводом набавке новог котла за грејање.

11. мај 2017.

МУХОВАЦ ДОБИО ПОШТАНСКИ ШАЛТЕР

Бујановац – Захваљујући ангажовању председника општине Бујановац, Шаипа Камберија, у селу Муховац је отворен поштански шалтер, пише портал „Бујаноци.нет“.

11. мај 2017.

МИНИ ГИТАРИЈАДА У ВРАЊУ

Врање - Први пут ће у Врању бити одржана Мини гитаријада и то 2.јуна, речено је на састанку организационог одбора гитаријаде.

10. мај 2017.

МАНИФЕСТАЦИЈА „МУЗЕЈ У МАЈУ”

Врање - Народни музеј Врање представио је медијима програм манифестације,,Музеј у мају”, којим ће се   придружити највећој националној музејској иницијативи ,,Музеји Србије, десет дана, од десет до десет”, у периоду од 11. до 20. маја 2017. године.

«Претходна страна   Следећа страна»