Архива вести
                   
20. април 2017.

ЛИКВИДАЦИЈА „ДИРЕКЦИЈЕ ЗА ГРАЂЕВИНСКО ЗЕМЉИШТЕ”

Бујановац - На другог овогодишњој седници Скупштине општине Бујановац, која је одржана јуче, донета је одлука о покретању поступка ликвидације Јавног предузећа „Дирекција за грађевинско земљиште,урбанизам, путеве и стамбене послове” Бујановац, које је децембра 2016-е године  ушло у поступак статусних промена.

20. април 2017.

МЕДВЕЂА: У ЧЕТВРТАК СИЈАРИНСКА БАЊА И 18 СЕЛА БЕЗ СТРУЈЕ

Медвеђа -  „Електродистрибуција  Лесковац“, погон Лебане, је обавестио своје кориснике са подручја општине Медвеђа, да ће у четвртак 20.04.2017. године у времену од 10 до 14 часова, због планиране редовне ревизије ТЦ 35/10 кВ „Сијаринска бања“ и далековода 35 кВ Медвеђа – Сијаринска бања, без напајања електричном енергијом остати следећа насеља...

20. април 2017.

БЕСПОВРАТНА СРЕДСТВА ЗА ПЛАСТЕНИКЕ МИНИСТАРСТВА ПОЉОПРИВРЕДЕ - 20.04.2017.

Београд  - Министарство пољопривреде и заштите животне средине  донело је Правилник о подстицајима за инвестиције у физичку имовину пољопривредног газдинства за набавку нових машина, опреме и квалитетних приплодних грла за унапређење примарне пољопривредне производње.

18. април 2017.

МИНИСТАР ОДБРАНЕ У ПОСЕТИ БАЗАМА „КОЗЈАК“ И „ШЕВАДСКЕ ЛИВАДЕ“

Прешево - Министар одбране Зоран Ђорђевић је на Васкрс обишао припаднике војске и полиције  у базама „Козјак”, на граници са Републиком Македонијом, и „Шевадске ливаде”, у Копненој зони безбедости.

18. април 2017.

ПОДСТИЦАЈНА СРЕДСТВА ЗА МЛАДЕ ПОЉОПРИВРЕДНИКЕ

Београд - Министарство пољопривреде и заштите животне средине покренуло је нови програм субвенционисања младих пољопривредника.

13. април 2017.

ВАСКРШЊА ЧЕСТИТКА

Зоран Станковић, председник Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа,  честитао је у своје и име свих запослених предстојећи празник грађанима који славе васкрсење Христово, са жељом да празничне дане проведу са најмилијима, у обиљу радости, мира и среће.

13. април 2017.

ПРЕШЕВО ДОБИЈА ОПРЕМУ ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ

Прешево - Фондација Ана и Владе Дивац донирала је опрему за реаговање у ванредним ситуацијама општини Прешево, као и општинама Суботица, Шид, Лајковац, Сјеница, Тутин и Димитровград, саопштено је из те Фондације.

13. април 2017.

У МЕДВЕЂИ ОДРЖАНА ЕВРОПСКА ШКОЛА ДЕБАТЕ

Медвеђа - У организацији ЕУ инфо центра Београд, ЕУ инфо кутка Ниш и Отворене комуникације, у Медвеђи је одржана дебата средњошколаца у оквиру овогодишње Европске школе дебате.

13. април 2017.

РАСПИСАН ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА НАБАВКУ НОВИХ ТРАКТОРA

Београд - Министарство Пољопривреде и заштите животне средине расписало је jавни позив за подношење захтева за одобравање подстицаја за инвестиције у физичку имовину пољопривредног газдинства за набавку новог трактора у 2017 години.

10. април 2017.

У БУЈАНОВЦУ РОМСКИМ УЧЕНИЦИМА ПОДЕЉЕНЕ НОВЧАНЕ НАГРАДЕ

Бујановац - У Бујановцу је 8. априла, на светски Дан Рома,  55 ученика ромске националности, који  похађају средњу стручну школу „Свети Сава“, добило  новчане награде.

«Претходна страна   Следећа страна»