Архива вести
                   
6. фебруар 2017.

МОБИЛНА СТОМАТОЛОШКА КЛИНИКА ЗА МИГРАНТЕ

Прешево, Бујановац- У избегличком кампу у Прешеву, 11. фебруара, почеће да ради мобилна стоматолошка клиника. Њен рад организоваће „Удружење за слободне границе” (Borderfree Association), са седиштем у Прешеву.

3. фебруар 2017.

ПРЕДСЕДНИЦИ ОПШТИНА БУЈАНОВАЦ И ПРЕШЕВО У БЕОГРАДУ РАЗГОВАРАЛИ СА БРИТАНСКИМ АМБАСАДОРОМ

Београд - Председници општина Бујановац и Прешево, Шаип Камбери и Шћиприм Арифи, разговарали су у четвртак у Београду са амбасадором Велике Британије у Србији Денисом Кифом о ситуацији у тим општинама и сарадњи са Владом Србије.

3. фебруар 2017.

ПОСЛАНИК ХАСАНИ У ТИРАНИ О ОБРАЗОВАЊУ

Бујановац – Народни посланик у Скупштини Републике Србије Фатмир Хасани у Тирани је разговарао са министарком просвете Републике Албаније Линдитом Николом о уџбеницима, обуци  наставника и могућностима за бесплатно студирање на мастер сутудијама Албанаца из три општине југа Србије на факултетима у Албанији.

3. фебруар 2017.

КОНКУРС ЗА УЧЕНИКЕ ВОЈНЕ ГИМНАЗИЈЕ

Београд - Министарство одбране Републике Србије расписало је конкурс за пријем кандидата из грађанства за ученике Војне гимназије. Кон­курс је отво­рен од 1. фе­бру­а­ра до 15. мар­та 2017. го­ди­не.

3. фебруар 2017.

СЕДНИЦА ПРЕДСЕДНИШТВА КООРДИНАЦИОНОГ ТЕЛА - 03.02.2017.

Седница Предсеништва Координационог тела за општине Прешево, Бујановац  и Медвеђа почела је разматрањем извештаја, активности и реализациије буџета претходне године.

2. фебруар 2017.

ПОЗИВ ЗА МЕДИЈЕ - 02.02.2017.

Позивамо вас да у петак 03. фебруара у 14 часова  у Палати Србија у сали 533 (5. спрат) присуствујете конференцији за новинаре поводом седнице Председништва Координационог тела Владе Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа.

2. фебруар 2017.

БУЈАНОВАЧКИ „МЕГАЛ” ЗАПОШЉАВА НОВЕ РАДНИКЕ

Бујановац – Фабрика котлова за централно грејање „Мегал“ у Бујановцу запошљава нове раднике због посла са „Еко-шпаром“ из Охрида вредним око 600.000 евра.

2. фебруар 2017.

ДВА СТРАНА ЈЕЗИКА ОД ПРВОГ РАЗРЕДА ОСНОВНЕ ШКОЛЕ

Београд - Став министра просвете, науке и технолошког развоја Младена Шарчевића је да би сва деца у Србији требало  равноправно да уче два страна језика.

2. фебруар 2017.

ДАНАС ПОЧИЊЕ ИСПЛАТА УЧЕНИЧКИХ КРЕДИТА И СТИПЕНДИЈА

Београд - Министарство просвете, науке и технолошког развоја Србије саопштило је да данас почиње исплата ученичких кредита и стипендија за 12.052 ученика који су изабрани на конкурсу.

2. фебруар 2017.

ЈАВНИ ПОЗИВ МИНИСТАРСТВА ПРИВРЕДЕ ЗА СУФИНАНСИРАЊЕ ЈЕДИНИЦА ЛОКАЛНЕ САМОУПРАВЕ ЗА ИЗРАДУ ПРОЈЕКТНО-ТЕХНИЧКЕ ДОКУМЕНТАЦИЈЕ

Ко може да аплицира: јединице локалне самоуправе, појединачно или више јединица локалне самоуправе које заједно реализују пројекат.

«Претходна страна   Следећа страна»