Архива вести
                   
20. октобар 2017.

GREEN FEST: КОНКУРС ЗА ВОЛОНТЕРЕ (РОК: 27.10.2017)

Међународни фестивал зелене културе „Green Fest“ позива све младе до 30 година, који воле животну средину, филмове, уметност, учење и дружење, да се пријаве за волонтерски програм на највећем „зеленом“ фестивалу у региону југоисточне Европе, који ће се одржати од 14. до 17. новембра, у Дому омладине Београда.

19. октобар 2017.

ВЛАДА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ НАЈАВИЛА НОВА ИСТРАЖИВАЊА НА ПЉАЧКОВИЦИ

Београд – „Влада Републике Србије спремна је да помогне у формирању националне лабораторије за испитивање последица бомбардовања осиромашеним уранијумом током рата 1999. године,“ изјавио је Горан Триван, министар за заштиту животне средине.

19. октобар 2017.

ЕПИДЕМИЈА МАЛИХ БОГИЊА И УВРАЊУ?

Врање - На Инфективном одељењу Опште болнице у Врању смештен је студент из околине Бујановца под сумњом да је оболео од малих богиња, потврђено је у Здравственом центру Врање.

19. октобар 2017.

ЗАВРШЕНА ОБУКА ЗА ПРЕДСТАВНИКЕ ЛОКАЛНИХ САМОУПРАВА У ЈАБЛАНИЧКОМ ОКРУГУ

Лесковац - У Високој пословној школи у Лесковцу завршена је тродневна обука за  службенике запослене у локалним самоуправама на подручју Јабланичког округа, коју је прошло 27 учесника из Медвеђе, Лесковца, Лебана, Бојника и Црне Траве.

18. октобар 2017.

БУЈАНОВАЦ: ПРИКАЗ ОСПОСОБЉЕНОСТИ ЗА УЧЕШЋЕ У МИРОВНОМ ОПЕРАЦИЈАМА

Бујановац - У бази „Југ" и на полигону „Боровац" почела је петодневна тактичка вежба „Стена 02" на којој ће инжењерска чета опште намене из састава 310. батаљона из Прокупља приказати способности и опрему за учешће у мултинационалним операцијама.

18. октобар 2017.

ПОСЛАНИК МИТРОВИЋ СА БРИТАНСКИМ АМБАСАДОРОМ О ЈУГУ СРБИЈЕ

Бујановац – Амбасадор Велике Британије Денис Киф, који је у понедељак боравио у Бујановцу, састао се и са народним послаником Ненадом Митровићем.

18. октобар 2017.

МЕДВЕЂА УСКОРО ДОБИЈА МИНИ ТЕРЕН ЗА ФУДБАЛ

Медвеђа - „Пројекат изградње мини терена за фудбал има за циљ омасовљавање спорта и било које друге спортске активности које могу да се обављају на овом терену. Физичка неактивност деце, а поготово адолесцената...

18. октобар 2017.

ПОЧИЊЕ ЛИКОВНИ КОНКУРС ЕВРОПСКОГ ПРОГРЕСА ЗА 2018. ГОДИНУ

Прешево, Бујановац, Медвеђа - Развојни програм Европски Прогрес отворио је наградни ликовни конкурс за ученике  средњих школа и гимназија из 34 општине југоисточне и југозападне Србије на тему „Мој омиљени европски пројекат“.

18. октобар 2017.

САСТАНАК СТАНКОВИЋА СА БРИТАНСКИМ АМБАСАДОРОМ КИФОМ

Београд - Председник Координационог тела, Зоран Станковић састао се амбасадором Велике Британије, Денисом Кифом.  На састанку је било речи о раду и плановима Координационог тела за развој општина Прешево, Бујновац и Медвеђа.

17. октобар 2017.

АМБАСАДОР АЛБАНИЈЕ У БУЈАНОВЦУ

Бујановац - Амбасадор Албаније у Београду Илир Бочка боравио је у понедељак у Бујановцу , где се састао са са председником општине Шаипом Камберијем.

«Претходна страна   Следећа страна»