Архива вести
                   
23. jануар 2017.

„ЈУМКО” ОТВАРА НОВИ ПОГОН У БУЈАНОВЦУ - ПОСАО ЗА 50 РАДНИКА

Бујановац - Памучни комбинат „Јумко” из Врања планира да у Бујановцу отвори нови погон у којем ће посао добити 50 преквалификованих радника.

23. jануар 2017.

СРБИЈА ОД ЕУ ДО САДА ДОБИЛА 50 МИЛИОНА ЕВРА ЗА ИЗБЕГЛИЦЕ И МИГРАНТЕ

Београд, Прешево - Европска комисија је потписала уговор вредан 7.3 милиона евра са српским Министарством рада, запошљавања, борачких и социјалних питања, Комесаријатом за избеглице и миграције и Министарством унутрашњих послова...

20. jануар 2017.

У МЕДВЕЂИ ПОЧИЊЕ ОБУКА ЗА ПОМОЋ СТАРИЈИМ ОСОБАМА

Медвеђа - У циљу утврђивања броја полазника обуке „Помоћ у кући за старије“, у малој сали Дома здравља у Медвеђи одржан је састанак са заинтересованим  полазницима.

20. jануар 2017.

АМЕРИЧКА ПОДРШКА ЗА ПРИВРЕДНИ РАЗВОЈ ПРЕШЕВА

Прешево - У разговору представника власти у Прешеву са делегацијом Амбасаде САД у Србији, коју је предводио политички секретар амбасаде Џереми Лонг, обећана је америчка подршка новој локалној власти у Прешеву, првенствено у привлачењу страних инвеститора.

19. jануар 2017.

ИНВЕСТИТОРИ ИЗ СЛОВЕНИЈЕ ПОСЕТИЛИ МЕДВЕЂУ

Медвеђа - Фабрика пелета у општини Медвеђа, која дуже време не ради, требало би  да крене са производњом до краја првог тромесечја ове године.То је договорио председник општине Небојша Арсић са представницима словеначког предузећа „Биоген“.

19. jануар 2017.

ОТКЛОЊЕНА ХАВАРИЈА ПРОУЗРОКОВАНА ЛЕДЕНОМ КИШОМ

Бујановац - Екипе Електродистрибуције успешно су отклониле квар на електричној мрежи у селу Добросин код Бујановца, као у селима Русце и Доња Отуља.

19. jануар 2017.

КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУ СУБВЕНЦИЈА И ДОТАЦИЈА НАМЕЊЕНИХ ЗА ПРОЈЕКТЕ РАЗВОЈА ТУРИЗМА У 2017. ГОДИНИ (РОК: 31.3.2017)

Београд - Министарство трговине, туризма и телекомуникација расписало је јавни конкурс за доделу субвенција и дотација намењених за пројекте развоја туризма у 2017. години.

18. jануар 2017.

МЕДВЕЂА: ОДРЖАНО ОПШТИНСКО ВЕЋЕ

Медвеђа - У Медвеђи је одржана 30. по реду седница Општинског већа а на дневном реду се нашло 15 тачака. „На данашњој седници Општинског већа имали смо неколико хитних тачака, јер смо били у обавези да на исте одговоримо до 23. јануара. У питању су били приговори који се односе на Бизнис инкубатор.

18. jануар 2017.

МИНИСТАРСТВО ОДБРАНЕ ОБЈАВИЛО ПОЗИВ ЗА УВОЂЕЊЕ У ВОЈНУ ЕВИДЕНЦИЈУ

Прешево, Бујановац, Медвеђа - Министартсво одбране објавило је општи позив за увођење у војну евиденцију грађана Србије који у овој години пуне 18 година. Ову законску обавезу треба да испуне и они који из одређених разлога нису уведени у војну евиденцију, тако што ће се јавити центрима Министарства одбране у својим градовима И општинама.

18. jануар 2017.

ОТВОРЕН КОНКУРС ЗА УЧЕШЋЕ У МЕНТОРСКОМ ПРГРАМУ “START UP АКЦЕЛЕРАТОР” (РОК 31.1.2017)

Француско-српска привредна комора је објавила конкурс за менторски програм под називом „START-UP АКЦЕЛЕРАТОР” намењен младим предузетницима и менаџерима до 40. године старости који желе да покрену или убрзају раст својих предузећа.

«Претходна страна   Следећа страна»