Архива вести
                   
18. јули 2016.

Зајам немачке развојне банке КfW од 100 милиона евра за финансирање пољопривреде, енергетске ефикасности, обновљиве енергије и општинске инфраструктуре

Немачка развојна банка – КfW одобрила је Републици Србији зајам од 100 милиона евра за финансирање пољопривреде, енергетске ефикасности, обновљиве енергије и општинске инфраструктуре.

15. јули 2016.

ЉИЉАНА СТЈЕПАНОВИЋ У ПОНЕДЕЉАК У МЕДВЕЂИ

Медвеђа – Позната српска позоришна, филмска и телевизијска глумица Љиљана Стјепановић гостоваће 18. јула од 20 сати у културном центру у Медвеђи. Како је речено у овој установи културе, ово гостовање је само увертира за предстојеће Гејзереске ноћи које се одржавају у Сијаринској бањи.

15. јули 2016.

ХУМАНОСТ НА ДЕЛУ У УДРУЖЕЊУ ОБОЛЕЛИХ ОД МУЛТИПЛЕКС СКЛЕРОЗЕ ПЧИЊСКОГ ОКРУГА

Врање - Извршитељи из Врања и Лесковца платили су Удружењу оболелих од мултипле склерозе Пчињског округа дуговања која су имали према ЕПС-у за електричну енергију, уместо да им попишу ствари на име дугова. Извршитељи нису желели да говоре о којој суми новца је реч, а за то су замолили и представнике Удружења.

15. јули 2016.

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ПРОГРАМ ПОДСТИЦАЊА РАВНОМЕРНОГ РЕГИОНАЛНОГ РАЗВОЈА У 2016. ГОДИНИ

Министарство привреде Републике Србије расписало је јавни позив за доделу бесповратних средстава у оквиру Програма подстицања равномерног регионалног развоја у 2016. години

14. јули 2016.

У ТОКУ АКЦИЈА СРЕЂИВАЊА МЕДВЕЂЕ И ОКОЛИНЕ

Медвеђа – У општини Медвеђа је у току чишћење корита и канала свих вода другог реда. За ову намену је из буџета локалне самоуправе издвојено  2.000.000 динара, рекао је председник ове општине Небојша Арсић.

14. јули 2016.

ГЕЈЗЕРСКЕ НОЋИ ОД 20. ЈУЛА ДО 2. АВГУСТА

Медвеђа,Сијаринска бања – 19. по реду Гејзерске ноћи одржавају се ове године од 20. јула до 2. августа у  Сијаринској бањи. Организатори су се потрудили да током 14 дана трајања манифестације за све госте бање припреме богат културно уметнички програм.

14. јули 2016.

АПЕЛ: НЕ ПАЛИТЕ СТРНИШТА

Лесковац – Директор Пољопривредне саветодавне стручне службе у Лесковцу Братислав Пешић упутио је апел пољопривредницима Јабланичког округа да на својим њивама не пале стрништа.

13. јули 2016.

КРАЉ АЛЕКСАНДАР И КРАЉИЦА ДРАГА У БУЈАНОВАЧКОМ ДОМУ КУЛТУРЕ

Бујановац – Представа „Последњи тренуци краља Александра и краљице Драге” ће бити изведена у среду, 13. јула,  од 19.30 часова у бујановачком Дому културе.

13. јули 2016.

ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ У YOUTHBUILD ПРОГРАМУ „ЗНАЊЕМ И ПРОАКТИВНОШЋУ МЛАДИХ ДО НОВИХ РАДНИХ МЕСТА“

Бујановац, Прешево – Ако немате посао и имате између 18 и 30 година, завршену средњу школу или високо образовање, живите у Бујановцу, Прешеву, Новом Пазару, Сјеници или Титину, онда је ово конкурс за вас.  

13. јули 2016.

ПОТПИСАНИ УГОВОРИ О РЕВИТАЛИЗАЦИЈИ АТАРСКИХ ПУТЕВА

Медвеђа – На основу Уредбе о утврђивању програма заштите, уређења и коришћења пољопривредног земљишта за 2016. годину и Конкурса за уређење пољских путева, који је расписало Министарство пољопривреде, јуче су закључени уговори са 59 јединица локалне самоуправе које су испуниле услове предвиђене Уредбом и Конкурсом. 

«Претходна страна   Следећа страна»