Архива вести
                   
4. мај 2016.

РЕНОВИРА СЕ МАГИСТРАЛНИ ПУТ ПРЕМА МЕДВЕЂИ

Медвеђа – Део магистралног пута од Лебана према Медвеђи, у дужини од три километра, реновира се средствима „Путева Србије”. Пресвлачи се најкритичнија деоница од Рујковца према овој вароши, која је била пуна рупа...

4. мај 2016.

САВЕТОДАВНИ ДАНИ У ФИЛИЈАЛИ ПИО ФОНДА У ВРАЊУ 11.МАЈА

Врање - ПИО Фонд Македоније и ПИО Фонд Србије одржавају Међународне саветодавне дане разговора у области пензијског осигурања.

4. мај 2016.

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ДОДЕЛУ БЕСПОВРАТНИХ СРЕДСТАВА У ОКВИРУ ПРОГРАМА ПОДРШКЕ ИНТЕРНАЦИОНАЛИЗАЦИЈИ ПРИВРЕДНИХ ДРУШТАВА, ПРЕДУЗЕТНИКА И КЛАСТЕРА

Развојна агенција Србије (РАС) расписала је Јавни позив за доделу бесповратних средстава у оквиру Програма подршке интернационализацији привредних друштава, предузетника и кластера у 2016. години. Овај програм имплементира Развојна агенција Србије у сарадњи са акредитованим регионалним развојним агенцијама.

4. мај 2016.

ВОЈСКА СПРЕМНА ДА ОБАВЉА ЗАДАТКЕ НА АДМИНИСТРАТИВНОЈ ЛИНИЈИ

Бујановац - Министар одбране Зоран Ђорђевић је током обилска копнене зоне безбедности уз административну линију са Косовом и Метохијом разговарао са припадницим Војске анагажованим у бази Добросин и објекту Ташлак код Бујановца.

«Претходна страна