Архива вести
                   
11. мај 2016.

ОТВОРЕНА ШКОЛСКА ОЛИМПИЈАДА У ВРАЊУ

Врање - У Врању су синоћ званично отворене 10. Олимпијске спортске игре ученика, на којима учествује 7 000 основаца и средњошколаца из целе Србије.

10. мај 2016.

БЕСПОВРАТНА СРЕДСТВА ЗА ПРИКЉУЧНУ МЕХАНИЗАЦИЈУ И ОПРЕМУ МИНИСТАРСТВА ПОЉОПРИВРЕДЕ У 2016-ОЈ ГОДИНИ

Бесповратна подстицајна средства се могу добити: -У примарној производњи биљних култура за производњу: житарица, индустријског биља, ароматичног и лековитог биља, поврћа, воћа, грожђа и цвећа...

10. мај 2016.

ОБУКА И МЕНТОРИНГ ОРГАНИЗАЦИЈА ЦИВИЛНОГ ДРУШТВА

Канцеларија за младе и сарадњу са удружењима позива сва заинтересована удружења и организације цивилног друштва да аплицирају за пројекат „Обука и менторинг организација цивилног друштва". Пројекат ће бити реализован у Београду у периоду од 19. маја 2016. године до 8. јула 2016. године.

9. мај 2016.

ТРЕНИНГ ЗА ОРГАНИЗАТОРЕ ЖИВИХ БИБЛИОТЕКА У СРБИЈИ

Београд - Група "Хајде да...", у сарадњи са Канцеларијом за људска и мањинска права, а у партнерству са Канцеларијом поверенице за заштиту равноправности и Кућом људских права и демократије, организује Национални тренинг за организаторе Живих библиотека у Србији, који ће се одржати у периоду од 12. до 14. јуна у Београду. Рок за пријаву је 26. мај.

9. мај 2016.

МЕДВЕЂА: ГРАД УНИШТИО ЗАСАДЕ ВОЋА

Медвеђа – Јуче поподне је општину Медвеђа захватило велико невреме праћено обилном кишом и јаким ветром, а у делу општине према Лебану падао је град величине ораха.

6. мај 2016.

НАГРАДНИ ЛИКОВНИ И ЛИТЕРАРНИ КОНКУРСИ У ЈАБЛАНИЧКОМ ОКРУГУ

Лесковац - Завод за јавно здравље Лесковац и Институт за јавно здравље Србије „Др Милан Јовановић Батут”, уз подршку Министарства здравља Републике Србије, расписали су наградни конкурс за ликовно решење и литерарни састав поводом обележавања Недеље здравља уста и зуба и Националног дана без дуванског дима.

5. мај 2016.

НАГРАДЕ ЗА НАЈБОЉЕ МЕДИЦИНСКЕ СЕСТРЕ

Врање - Поводом Дана медицинских сестара, који се обележава 12. маја, Скупштина Удружења здравствених радника Пчињског округа доделила је у Врању пет сребрних знакова.

5. мај 2016.

ОМЛДИНСКИ КЛУБ ЗА ЉУДСКА И МАЊИНСКА ПРАВА

Бујановац – Пројекат „Омладински клуб за људска и мањинска права” изузетно је важан за Бујановац, а посебно за младе у том граду, који су задовољни што су постали део програма који финансира Савет Европе.

5. мај 2016.

РАСПИСАН КОНКУРС ЗА ДРУМ ДУМ ФЕСТ 6

Лесковац - Традиционални, шести по реду, Друм Дум Фест одржаће се 29. и 30. јуна у Лесковцу. Удружење „Музичка комуникација“, које је главни носиоц и организатор Друм Дум Феста, расписало је конкурс за такмичарски део ове музичке манифестације. 

4. мај 2016.

АРСИЋ МЛАДИМА: ДА ЗАЈЕДНО СРЕДИМО МЕДВЕЂУ!

Медвеђа – Биоскоп, интернет кафе, кошаркашки терен и сређивање видиковца су само  неки од предлога које су млади Медвеђе изнели током разговора са председником општине Медвеђа Небојшом Арсићем.

«Претходна страна   Следећа страна»