Архива вести
                   
15. април 2016.

SOCIAL IMPACT AWARD (SIA) – ТАКМИЧЕЊЕ СТУДЕНАТА У СОЦИЈАЛНОМ ПРЕДУЗЕТНИШТВУ

Social Impact Award (SIA) је такмичење идеја студената који желе да изврше социјалну или еколошку промену на конструктиван начин. Циљ такмичења је промовисање знања и праксе друштвеног предузетништва међу студентима. Друштвено предузетништво је креативна, предузетничка акција, фокусирана на друштвени или еколошки проблем.

15. април 2016.

ВОЈНА РЕПРЕЗЕНТЦИЈА БУГАРСКЕ ГОСТУЈЕ У БАЗИ „ЈУГ”

Бујановац - Данас ће се на стадиону , који се налази у оквиру војне базе „Југ“ код Бујановца, од 15.30 часова одиграти фудбалска утакмица између војних репрезентација Србије и Бугарске.

14. април 2016.

САЈАМ ЗАПОШЉАВАЊА У ЛЕСКОВЦУ

Лесковац - Филијала Националне службе за запошљавање у Лесковцу организује сајам запошљавања, у четвртак, 14. априла 2016. године, у 11 часова, у холу Културног центра у Лесковцу, ул. Булевар ослобођења бр.101.

13. април 2016.

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ДОДЕЛУ СРЕДСТАВА ИЗ БУЏЕТСКОГ ФОНДА ЗА УНАПРЕЂЕЊЕ ЕНЕРГЕТСКЕ ЕФИКСНОСТИ

Предмет овог јавног позива је финансирање пројектата унапређења енергетске ефикасности у јединицама локалне самоуправе којима се реализују мере у складу са Уредбом о утврђивању програма финансирања активности и мера унапређења ефикасног коришћења енергије у 2016. години...

13. април 2016.

У ДОМУ КУЛТУРЕ У МЕДВЕЂИ ОДРЖАНА РЕВИЈА ГУСАЛА

Медвеђа - Поводом обележавања стогодишњице Мојковачке битке, удружење гуслара и писаца епске поезије „Горња Јабланица“из Медвеђе организовало је у Дому култруе у Медвеђи „Ревију гусала и епско – поетско вече”.

13. април 2016.

РОК ОД 15 ДАНА ЗА ПРИЈАВУ НА БЕСПЛАТНУ ДЕСЕТОДНЕВНУ РЕХАБИЛИТАЦИЈУ

Београд - Републички фонд за пензијско и инвалидско осигурање Србије позвао је јуче пензионере да се у року од 15 дана јаве за одлазак на бесплатну десетодневну рехабилитацију у једној од 25 бања у Србији.

12. април 2016.

„ГОДИНА ПРЕДУЗЕТНИШТВА” И У БУЈАНОВЦУ

Бујановац – Пројекат „Година предузетништва“, у организацији Пчињског управног округа, Министарства привреде, Регионалне привредне коморе и Бизнис инкубатор центра, представљен је у препуној малој сали бујановачког Дома културе.

12. април 2016.

ЈАВНИ КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУ СТАРТ-УП И ИНОВАТИВНИХ КРЕДИТА ПРИВРЕДНИМ СУБЈЕКТИМА У ОБЛАСТИ ИНФОРМАЦИОНО КОМУНИКАЦИОНЕ ТЕХНОЛОГИЈЕ У РЕПУБЛИЦИ СРБИЈИ У 2016. ГОДИНИ

Министарство трговине, туризма и телекомуникација упућује Јавни позив заинтересованим привредним субјектима у области информационо комуникационе технологије (ИКТ) за подношење захтева за доделу кредитних средстава, старт-ап и иновативних кредита, опредељених из буџета Републике Србије за 2016. годину.

12. април 2016.

ШАЛТЕРИ ОД ЈУНА ИДУ У ЗАБОРАВ

Овогодишњи упис деце у обданишта у Србији биће, вероватно, последњи у коме ће службеници предшколских установа тражити сва документа на папиру. Следеће године све би морало да буде електронски, па ће родитељи коначно бити ослобођени прибављања великог броја папира.

11. април 2016.

ОТВОРЕН КОНКУРС ЗА ПОДРШКУ МИКРО И МАЛИМ ПРЕДУЗЕЋИМА

Београд - Предузетници, микро и мала предузећ из 34 општине југоисточне и југозападне Србије могу до 10. јуна да конкуришу за добијање бесповратне помоћи из фонда вредног 250.000 евра, који су обезбедиле Европска унија и Влада Швајцарске.

«Претходна страна   Следећа страна»