Архива вести
                   
28. април 2016.

ТУРИСТИЧКЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ МЕДВЕЂЕ И ЛЕБАНА НА 17. САЈМУ ТУРИЗМА У НИШУ

Медвеђа, Лебане - Туристичке организације општина Медвеђа и Лебане представиле су се на 17. Међународном сајму туризма и активног одмора „Мерак нема цену“, који се одржава у нишкој хали Чаир. На штанду је представњена понуда  која укључује топле воде Сијаринске бање, Царичин град, планину Радан и туризам на селу...

28. април 2016.

Свим православним верницима који славе Ускрс Координационо тело Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђу честита празник.

Свим православним верницима који славе Ускрс Координационо тело Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђу честита празник.  

28. април 2016.

СВЕТСКИ ДАН ЏЕЗА И У БУЈАНОВЦУ

Бујановац -  У суботу 30. априла, „Нишвил џез фестивал”,  пети пут за редом, организује обележавање Светског дана џеза у четири града југа Србије: Бујановцу, Врању, Нишу и Лесковцу. Улаз је за све програме бесплатан.

28. април 2016.

КОНКУРС ЗА „ЗЕЛЕНЕ ИДЕЈЕ”

Траг фондација, у партнерству са Фондом браће Рокфелер (РБФ) и Ерсте Банком, четврту годину за редом организује конкурс Националног форума за Зелене идеје.  Циљ конкурса је да се препознају и подрже идеје са највећим потенцијалом одрживости, односно остваривања социо-економског развојног утицаја на локалну заједницу, уз очување природних ресурса и животне средине.

27. април 2016.

ЈАВНИ ПОЗИВ МИНИСТАРСТВА ПРИВРЕДЕ ЗА ДОДЕЛУ БЕСПОВРАТНИХ СРЕДСТАВА У ОКВИРУ ПРОГРАМА ПОДСТИЦАЊА РАЗВОЈА ПРЕДУЗЕТНИШТВА КРОЗ ФИНАНСИЈСКУ ПОДРШКУ ЗА ПОЧЕТНИКЕ У ПОСЛОВАЊУ

Програм подстицања развоја предузетништва кроз финансијску подршку за почетнике у пословању спроводи Министарство привреде, у сарадњи са Фондом за развој Републике Србије.

27. април 2016.

ПРЕДСТАВНИЦИ НЕЗАВИСНИХ ИНСТИТУЦИЈА У ЛЕСКОВЦУ 28.АПРИЛА

Лесковац - Становници Јабланичког округа имаће прилику да учествују на округлом столу на коме ће говорити следећи представници независних институција Републике Србије: Милош Јанковић, Заменик Заштитника грађана, Александар Ресановић, Заменик Повереника за информације од јавног значај...

26. април 2016.

ОДРЖАН ШЕСТИ САЈАМ ПРЕДУЗЕТНИШТВА У ЛЕСКОВЦУ

Лесковац - Око 200 предузетничких иницијатива представљено на шестом Сајму предузетништва, који су, у оквиру пројекта „Шанса за нови почетак”, организовали Српска асоцијација менаџера (САМ), агенција ДНА Комјуникејшнс и Америчка агенција за међународни развој (УСАИД).

25. април 2016.

РЕКОНСТРУКЦИЈА ПРУГЕ НА КОРИДОРУ 10 ЗНАЧАЈНА ЗА СРБИЈУ

Прешево - Реконструкција и модернизација три деонице на железничком Коридору  10 између Прешева и Ниша, након које ће бити повећана брзина возова са 40 на 100 километара на сат, значајан је пројекат не само за железницу, већ и за целу Србију, изјавио је државни секретар у Министарству саобраћаја Миодраг Поледица.

25. април 2016.

РАДОВИ НА ПУТУ МЕДВЕЂА - ЛЕБАНЕ

Медвеђа - У току су радови на реконструкцији дела магистралног пута између Медвеђе и Лебана. Тренутно се радови изводе на једној од најкритичнијих деоница магистрале, која се протеже од Црног Врха до Лебана. Радови су отпочели пре неколико дана, а јуче је постављен и први слој асфалта.

22. април 2016.

РАЗВОЈ МЕСНИХ ЗАЈЕДНИЦА ПРИОРИТЕТ У МЕДВЕЂИ

Медвеђа - Председник општине Медвеђа Небојша Арсић је са сарадницима обишао Месну заједницу Леце, где је са њеним члановима разговарао о актуелним проблемима и њиховом решавању.

  Следећа страна»