Архива вести
                   
16. март 2016.

УКИНУТА ВАНРЕДНА СИТУАЦИЈА У СРБИЈИ

Београд - Влада Србије је на предлог Републичког штаба за ванредне ситуације усвојила Одлуку о укидању ванредне ситуације на територији Србије, која је проглашена због наступања елементарне непогоде – поплава.

16. март 2016.

ГРАНИЦА ЗАТВОРЕНА, КРИЈУМЧАРИ РАДЕ

Прешево- Према подацима које је саопштила Управа царина, затварање балканске мигрантске руте отворило је илегалне путеве за кријумчарење миграната кроз Србију.

16. март 2016.

ОНЛАЈН НЕДЕЉА 2016: Е-ВЕШТИНЕ – ПИСМЕНОСТ ЗА 21. ВЕК

Како се мења друштво, тако се и вештине потребне грађанима за квалитетно одрастање и живот у њему мењају. Технолошки напредак и убрзани проток информација као један од захтева поставили су пред нас и дигиталну писменост - способност да разумемо и користимо...

15. март 2016.

ПРОРАДИЛА КЛИЗИШТАУ ЈАБЛАНИЧКОМ ОКРУГУ, УГРОЖЕНИ ПУТЕВИ И МОСТОВИ

Медвеђа - Неколико клизишта покренуло се у општини Медвеђа након обилних киша, па су угрожени путеви и мостови, саопштено је на седници Савета Јабланичког округа у Лесковцу.

15. март 2016.

ВЛАДА ЗА ПОДРШКУ ПРЕДУЗЕТНИЦИМА ИЗДВОЈИЛА 16,06 МИЛИЈАРДИ ДИНАРА

Београд - Министар привреде Жељко Сертић изјавио је да Влада Србије верује да економија земље мора да се развија тако да у фокусу буду предузетници и зато је за подршку предузетништву одвојила 16,06 милијарди динара.

15. март 2016.

КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУ СТАРТ-АП И ИНОВТИВНИХ КРЕДИТА ПРИВРЕДНИМ СУБЈЕКТИМА У ОБЛАСТИ ИКТ

Министарство трговине, туризма и телекомуникација упућује Јавни позив заинтересованим привредним субјектима у области информационо-комуникационе технологије (ИКТ) за подношење захтева за доделу кредитних средстава, старт-ап и иновативних кредита, опредељених из буџета Републике Србије за 2016. годину.

14. март 2016.

ВАНРЕДНА СИТУАЦИЈА НА ТЕРИТОРИЈИ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ

Београд - Влада Републике Србије је, на предлог Републичког штаба за ванредне ситуације, прогласила ванредну ситуацију на територији Републике Србије.

14. март 2016.

ШВАЈЦАРСКА ДЕЛЕГАЦИЈА ПОСЕТИЛА ПРИХВТНИ ЦЕНТАР У ПРЕШЕВУ

Прешево - Делегација швајцарског Државног секретаријата за миграције, коју предводи директор Међународне сарадње у Секретаријату за миграције Урс фон Арб, посетила је Привремени центар за регистрацију и прихват миграната у Прешеву.

11. март 2016.

ВУЛИН И АМБАСАДОР СКОТ СА МИГРАНТИМА У ПРЕШЕВУ

Прешево - Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања и председник Радне групе за решавање проблема мешовитих миграционих токова Александар Вулин и амбасадор САД у Србији Кајл Скот обишли су Привремени прихватни центар за мигранте у Прешеву.

11. март 2016.

НАТАЛИТЕТ НА ЈУГУ СРБИЈЕ ОПАДА ЗБОГ СТРАХА ОД СИРОМАШТВА

Лесковац, Врање – До драстичног пада наталитета на југу Србије долази јер се млади брачни парови боје додатних трошкова који стижу са новим чланом породице, произилази из анкете која је спроведена на порталу Југмедиа.

«Претходна страна   Следећа страна»