Архива вести
                   
16. децембар 2016.

ПОЧЕЛО ПРЕМОШЋАВАЊЕ ЈУЖНЕ МОРАВЕ КОД БУЈАНОВЦА

Бујановац – Премошћавање Јужне Мораве у близини старог, оштећеног моста код некадашњег „Југокопа” надомак Бујановца почело је постављањем првих хоризонталних армирано-бетонских профила на претходно изграђене стубове.

16. децембар 2016.

БУЈАНОВАЧКИМ ПОЛАЗНИЦИМА РАДИОНИЦА О ДЕЧИЈИМ ПРАВИМА ДОДЕЉЕНИ СЕРТИФИКАТИ

Бујановац – Након учешћа у 12 радионица о правима детета, ОП3 и акционом планирању,  групи од 20 младих додељени су сертификати о успешно завршеном програму едукације.

16. децембар 2016.

МЕДВЕЂА: АТАРСКИ ПУТЕВИ ЗАВРШЕНИ У РОКУ

Медвеђа - Сви започети радови на локалним путевима у Медвеђи завршени су у пуном обиму. После дужег времена, радови на територији општине Медвеђа завршени су у истој календарској години у којој је обављена и набавка.

15. децембар 2016.

ДОНАЦИЈА НЕМАЧКЕ „ХУМЕДИКЕ“ БУЈАНОВАЧКОМ ДОМУ ЗДРАВЉА

Бујановац – Служба хитне помоћи Дома здравља у Бујановцу од јуче је богатија за важну  опрему за ургентно лечење пацијената. Г-ђа Карин, представница немачке хуманитарне организације „Хумедика“, која је координаторка између ове организације и Министарства здравља Републике Србије

15. децембар 2016.

БУЈАНОВАЧКИ УЧИТЕЉИ И ЂАЦИ ПРОТИВ НАСИЉА

Бујановац – Носећи транспаренте са исписаним порукама различитог садржаја, ученици Основне школе „Бранко Радичевић” из Бујановца, чланови Ђачког парламента и Бујановачког друштва учитеља (БУДУ) јуче су испред Дома културе у Бујановцу оргтанизовали акцију „Насиље нема оправдања“.

15. децембар 2016.

ПОЗОРИШНА ПРЕДСТАВА ТАЛЕНТОВАНИХ УЧЕНИКА –ГЛУМАЦА

Бујановац – Ученици средње стручне школе „Свети Сава“из Бујановца ће у четвртак, 15. децембра, у сали Дома културе „Вук Караџић“ у Бујановцу, извести позоришну представу „Лажа и паралажа“ по  тексту Јована Стерије Поповића.

14. децембар 2016.

ОДРЖАНА КОНФЕРЕНЦИЈА „ЗАЈЕДНИЧКИ ОДГОВОР НАСИЉУ НАД ЖЕНАМА“

Врање - Друга регионална конференција локалних мрежа Пчињског округа под називом „Заједнички одговор насиљу над женама“ одржана је у великој сали Скупштине града. Скуп је отворио градоначелник Врања др Слободан Миленковић, који је пружио подршку организаторима, напомињући да они развијају међусекторски рад.

14. децембар 2016.

ЈАВНИ ПОЗИВ ФОНДА ЗА ОЧУВАЊЕ КУЛТУРНОГ НАСЛЕЂА АМБАСАДЕ САД У РЕПУБЛИЦИ СРБИЈИ

Београд - Јавни позив има за циљ очување културних знаменитости или објеката који су од историјског или културног значаја за очување културне баштине Србије

14. децембар 2016.

ОДРЖАНО ПРЕДАВАЊЕ НА ТЕМУ „БЕЗБЕДНОСТ НА РАДУ“

Координационо тело Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа, у сарадњи са Канцеларијама за локални економски развој Прешево и Бујановац, организовало је предавање проф. др Зорана Пуношевца на тему „Безбедност  и здравље на раду“.

13. децембар 2016.

КУД „СОКО”: НОВОГОДИШЊИ КОНЦЕРТ У ПЕТАК

Бујановац – Бујановачко Културно уметничко друштво „Соко“ завршиће своје овогодишње активности  традиционалним новогодишњим концертом.

 

«Претходна страна   Следећа страна»