Архива вести
                   
19. jануар 2016.

ПОЛОЖАЈ ЖЕНА У БУЈАНОВЦУ И ПРЕШЕВУ

Бујановац - Удружење пословних жена из Бујановца представило је студију о положају жена на тржишту рада и развоју женског предузетништва.

19. jануар 2016.

ТЕШКО ДО ПОЈЕДИНИХ СЕЛА У ОПШТИНИ МЕДВЕЂА, МЕШТАНИМА СЕ ХРАНА ДОНОСИ ТЕРЕНСКИМ ВОЗИЛИМА

Медвеђа - Становници неколико планинских села у општини Медвеђа одсечени су због непроходних путева, док у другима нема струје од јуче ујутру.

19. jануар 2016.

КАНДИДАТУРА ЗА ЧЛАНСТВО У ЗАЈЕДНИЧКОМ ТЕЛУ ЗА ПОДРШКУ РАДУ И КООРДИНАЦИЈУ НАДЗОРА НАД РАДОМ ИНТЕРРЕСОРНИХ КОМИСИЈА

Канцеларија за сарадњу са цивилним друштвом, у сарадњи са Министарством просвете, науке и технолошког развоја, упућује Јавни позив организацијама цивилног друштва за предлагање кандидата из реда организација цивилног друштва...

18. jануар 2016.

СТИГЛА СТРУЈА У МЕДВЕЂУ

Медвеђа –„Становници Медвеђе су, после осам сати прекида, поново добили струју“, рекао је председник општине Медвеђа Небојша Арсић.

18. jануар 2016.

ЗИМА У СЕЛИМА КОД БУЈАНОВЦА

Бујановац  - Села Лопардинце и Велики Трновац код Бујановца разликују се по величини, броју становника и националности, али имају исте проблеме. И Србе и Албанце који живе у овим селима муче беспарица и незапосленост.

15. jануар 2016.

АРСИЋ У КАБИНЕТУ ПРЕМИЈЕРА О „БУДУЋОЈ СУДБИНИ“ РУДНИКА „ЛЕЦЕ”

Медвеђа - Председник општине Медвеђа Небојша Арсић састао се јуче у Београду са Државним секретаром за привреду Драганом Стевановићем.

15. jануар 2016.

ПОЗИВ ЗА ПРИЈАВЕ НА НОВИ КОНКУРС ПРОГРАМА „УСПЕШНО ПРИКУПЉАЊЕ СРЕДСТАВА“

Траг фондација, у партнерству и уз финансијску подршку Америчке агенције за међународни развој (УСАИД), спроводи програм „Успешно прикупљање средсрава“. Програм за циљ има подршку удружењима грађана у постизању одрживости кроз оријентисање на разноврсне изворе финансирања...

15. jануар 2016.

ПОДНОШЕЊЕ ЗАХТЕВА ЗА ПОВРАЋАЈ ПДВ-А ЗА БЕБИ ОПРЕМУ ОД 1. ДО 15. ФЕБРУАРА

Подношење захтева за повраћај ПДВ-а за беби опрему и ове године почеће од 1.фебруара за предходни период од 6 месеци, потврдјено је у Пореској управи.

14. jануар 2016.

ЕКСПАНЗИЈА ПРОИЗВОДЊЕ МАЛИНА У ЈАБЛАНИЧКОМ ОКРУГУ

Лесковац – Због високе цена малина на тржишту, пољопривредници у Јабланичком округу масовно се одлучују на подизање нових засада малињака. Према подацима Пољопривредне саветодавне стручне службе у Лесковцу, под засадима овог јагодичастог воћа било је око 260 хектара...

13. jануар 2016.

ТРГ И ГЛАВНА УЛИЦА У БУЈАНОВЦУ И ДАЉЕ ЋЕ НОСИТИ ИМЕ КАРАЂОРЂА ПЕТРОВИЋА

Бујановац – Трг и главна улица у Бујановцу и даље ће носити име Карађорђа Петровића јер на седници општинске Комисије за промену назива тргова и улица није усвојен предлог да понесу име Мајке Терезе.

«Претходна страна   Следећа страна»