Архива вести
                   
16. септембар 2015.

СТАНКОВИЋ: У ТОКУ ДРУГИ НАЛЕТ ИЗБЕГЛИЦА, СРБИЈИ НЕОПХОДНА ПОМОЋ

Београд - Председник Координационог тела за општине Прешево, Бујановац и Медвеђу, Зоран Станковић, каже да је после првог налета избеглица, који су чинили углавном мушкарци, у току  друга фаза коју карактерише велики број жена, деце, трудница и старих. Станковић апелује да је Србији потребна помоћ, јер се, како истиче, очекује налет од милион избеглица.

16. септембар 2015.

ВЕТЕРИНАРСКА СТАНИЦА ОСТАЈЕ ДРЖАВНА

Бујановац - Ветеринарска станица у Бујановцу, која има  39 запослених (11 ветеринара), остаје у државном власништву. Овим чином стављена је тачка на процес приватизације ветеринарских станица у Србији, који је почео 2006. године.

15. септембар 2015.

ОМЛАДИНСКИ ЦЕНТАР „ЗАЈЕДНО СТВАРАМО…“ ЗАПОЧЕО РЕАЛИЗАЦИЈУ ПРОЈЕКТА „ИСТРАЖИ ПОСАО – ПОКРЕНИ ПОСАО“

Омладински центар „Заједно стварамо…“, у сарадњи са Мокрогорском школом менаџмента и Српском асоцијацијом менаџера, а уз подршку Министарства омладине и спорта Републике Србије, отпочео је реализацију пројекта „Истражи посао – покрени посао“, који пружа прилику младима да кроз неформално предузетничко образовање и повезивање са приватним сектором развијају своје пословне идеје и предузетнички дух, а најбољим учесницима програма и повезивање са компанијама у циљу реализације стручне праксе.

15. септембар 2015.

„КРАЂА, СВАЂА…ИТД“ У БУЈАНОВЦУ

Бујановац – Варошко позориште „Хистрион“ из Прокупља је са представом „Крађа, свађа…итд“ гостовало у Бујановцу, где су га публика и домаћини одлично прихватили.

15. септембар 2015.

АРСИЋ: ЗАЈЕДНИЦА АЛБАНСКИХ ОПШТИНА ЈЕ ПРЕДИЗБОРНИ МАРКЕТИНГ

Бујановац – Атмосфера у Бујановцу је јуче, првог радног дана после одлуке дела албанских одборника из Прешева и Бујановца о формирању заједнице албанских општина на југу Србије, била уобичајена.

15. септембар 2015.

ПОЗИВ ЗА МЕДИЈЕ - 15.09.2015

Позивамо вас да у среду, 16. сепмтембра, у 12 часова и 30 минута у малој сали Дома културе у Бујановцу медијски испратите потписивање уговора за доделу бесповратних средстава за мала и средња предузећа. Поред председника Координационог тела Владе Србије, Зорана Станковића, конференцији за новинаре ће присуствовати и председник општине Бујановац, Нагип Арифи, председник општине Прешево, Рагми Мустафа и председник привременог органа Медвеђе, Небојша Арсић са представницима Канцеларија за локални економски развој у тим општинама.

14. септембар 2015.

СТАНКОВИЋ: ФОРМИРАЊЕ АСОЦИЈАЦИЈЕ АЛБАНАЦА НЕ ЗНАЧИ НИШТА

Београд - Председник Координационог тела за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа Зоран Станковић изјавио је да формирање асоцијације албанских општина на југу Србије - не значи ништа.

14. септембар 2015.

КОАЛИЦИЈА ОКО СНС ПОБЕДИЛА НА ИЗБОРИМА У МЕДВЕЂИ

Медвеђа - Српска напредна странка (СНС) освојила је на недељним ванредним изборима у општини Медвеђа око 60 посто гласова бирача, речено је у Општинској изборној комисији.

14. септембар 2015.

ЗАТИШЈЕ ПРЕД ДОЛАЗАК НОВОГ ТАЛАСА ИЗБЕГЛИЦА

Прешево - Неколико хиљада миграната и током јучерашњег дана и претходне ноћи захтевали су да што брже реше све формалности са папирима и из Прешева што пре крену пут мађарске границе, страхујући, како сами признају, од „мађарске границе".

14. септембар 2015.

КОНАЧНА ЛИСТА ИЗАБРАНИХ КАНДИДАТА НА КОНКУРСУ ЗА ДОДЕЛУ СТИПЕНДИЈА ЗА СТУДИРАЊЕ НА УНИВЕРЗИТЕТУ У НОВОМ САДУ И БЕОГРАДУ – 2015

Коначна листа кандидата који су изабрани на конкурсу Службе Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа за доделу стипендија за студирање на Универзитету у Новом Саду и Универзитету у Београду – 2015/2016

Преузми документ: Ранг листа (pdf)

Извор: Координационо тело Владе Републике Србије

«Претходна страна   Следећа страна»