Архива вести
                   
15. април 2015.

КОНКУРС ЗА НАГРАДУ ЕУ ЗА ИСТРАЖИВАЧКО НОВИНАРСТВО

Ниш – Новосадска новинарска школа расписала је конкурс за награду Европске уније за истраживачко новинарство и конкурс ће бити отворен до 13. маја.

14. април 2015.

КОЛАЧИ ЗА ДРЕСОВЕ

Београд - Када се спремао за пут у Прешево, Зоран Станковић, председник Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђу, понео је и пригодне поклоне. У гепек аутомобила стало је 11 комплета дресова и лопте за тамошњи фудбалски клуб. И није се надао да ће га тамо сачекати право изненађење.

14. април 2015.

ТАКТИЧКА ВЕЖБА „СРПСКИ ШТИТ 06″ У БУЈАНОВЦУ

Бујановац - У бази „ Југ“ и полигону „Боровац“ завршена је тродневна евалуација  обучености пешадијске чете Четврте бригаде Копнене војске и вода за заштиту снага из састава Трећег баталјона војне полиције за ангажовање у мисији мировних снага Уједињених нација у Либану, саопштило је Министарство одбране.

14. април 2015.

У ПЧИЊСКОМ ОКРУГУ МАЊЕ ЂАКА

Врање - Број ученика који похађа основне школе у Пчињском округу смањен је за скоро 1.000 у односу на претходну школску годину, док је за 7.612 ученика мањи у односу на 2003/2004. годину, показују подаци испоставе Школске управе Лесковац у Врању.

14. април 2015.

НАЦИОНАЛНА СЛУЖБА ЗА ЗАПОШЉАВАЊЕ (НСЗ) РАСПИСАЛА 8 ЈАВНИХ ПОЗИВА И 2 ЈАВНА КОНКУРСА ЗА 2015.ГОДИНУ

Врање - Весна Станојковић, представник филијале Националне службе за запошљавање (НСЗ) у Врању, предствавила је 8 јавних позива и 2 јавна конкурса која је НСЗ расписала за ову годину. НСЗ je расписала јавне позиве/конкурсе у циљу реализације програма и мера активне политике запошљавања предвиђених Програмом рада за 2015. годину. У току су следећи јавни позиви/конкурси НСЗ:

14. април 2015.

ПОЗИВ ЗА МЕДИЈЕ - 14.04.2015

Позивамо вас да у среду 15. априла медијски испратите посету министарке пољопривреде, Снежане Богосављевић Бошковић и Зорана Станковића, председника Координационог тела за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа, општини Прешево .

9. април 2015.

ПРОЈЕКАТ ЗА 40 ФИРМИ ЖЕНСКОГ ПРЕДУЗЕТНИШТВА

Нова Варош – „У оквиру програма Европски прогрес, који покрива 34 општине јужне и југозападне Србије, 40 најуспешнијих пројеката женског предузетништва добиће по 10.000 евра за покертање бизниса“, изјавила је сарадница на том пројекту Ана Недељковић.

9. април 2015.

САРАДЊА ПЕТ ОКРУГА НА ЈУГОИСТОКУ СРБИЈЕ

Лесковац – Начелници пет округа са југоистока Србије су у Лесковцу разговарали о заједничком наступу према Влади Србије и о заједничком учешћу у пројектима прекограничне сарадње.

8. април 2015.

ДАНАС ЈЕ СВЕТСКИ ДАН РОМА

Бујановац - Роми су друга по величини етничка заједница на југу Србије. Осим тога, Роми својом особеном културом и израженим музичким талентом овом  подручју дају посебан колорит и неодвојиви су део културног миљеа југа Србије. Па ипак, чињенице казују да је ова етничка група запостављена у свим сегментима друштвеног и јавног живота југа Србије.

8. април 2015.

ПОЗИВ ПЕНЗИОНЕРИМА ДА СЕ ЈАВЕ ЗА ОДЛАЗАК НА БЕСПЛАТАНУ 10-ДНЕВНУ РЕХАБИЛИТАЦИЈУ У ЈЕДНОЈ ОД 24 БАЊЕ

Републички фонд за пензијско и инвалидско осигурање позвао је пензионере чије су пензије ниже од 23.159 динара да се јаве за одлазак на бесплатану 10-дневну рехабилитацију у једној од 24 бање.

«Претходна страна   Следећа страна»