Архива вести
                   
25. март 2015.

ПРОЈЕКАТ „ИЗАБЕРИ ШТА ТРЕНИРАШ“У ЈУЖНОЈ СРБИЈИ

Спортски савез Србије у априлу наставља имплементацију пројекта„Изабери шта тренираш“, који је протеклих година привукао хиљаде школараца широм Србије. Пројекат подржава Министарство омладине и спорта Републике Србије.

25. март 2015.

ВЕЛИКА ЗАПЛЕНА ЦИГАРЕТА

Припадници полиције су, у сарадњи са царинским радницима, на путу Врање – Лесковац, код Моштанице, запленили око 150.000 цигарета „Ив Слим" са акцизним маркицама Косова и Метохије, без потребне документације, саопштила је Управа царине.

25. март 2015.

ПОСЕТА ЕКСПЕРТСКЕ МИСИЈЕ ЕВРОПСКЕ КОМИСИЈЕ РЕПУБЛИЦИ СРБИЈИ

Састанком са представницима државних органа у понедељак 23. марта, отпочела је једнонедељна посета експертске мисије Европске комисије Републици Србији посвећена националним мањинама.

24. март 2015.

ОТКРИВЕНА 53 ИЛЕГАЛНА МИГРАНТА, УХАПШЕНИ КРИЈУМЧАРИ

Ниш - Припадници МУП-а у Нишу пронашли су 53 страна држављанина који су илегално ушли на територију Србије и ухапсили две особе због сумње да су кријумчарили људе, саопштено је из МУП-а.

24. март 2015.

ИНВЕСТИТОРИМА ПОТРЕБНИ ДОБРИ ПУТЕВИ И ПРУГЕ

Врање - Амбашадор САД у Србији Мајкл Кирби изјавио је у Врању да ће Америчка агенције за међународни развој УСАИД наставити да финансира југ Србије.

24. март 2015.

ПОЗИВ ЗА МЕДИЈЕ - 24.03.2015

Позивамо вас да у четвртак 26. марта од 09 часова и 15 минута присуствујете посети председника Координациног тела, Зорана Станковића, општини Прешево.

23. март 2015.

НАЈВЕЋИ БРОЈ ГРАЂАНА СРБИЈЕ АЗИЛ ТРАЖИ У НЕМАЧКОЈ

Београд - Грађани Србије најчешће траже азил у Немачкој, а са друге стране, од почетка године 6.500 лица је изразило намеру да траже азил у Србији, изјавила је помоћница начелника Управе граничне полиције Јелена Васиљевић.

23. март 2015.

„НИТЕКС“ ПРОДАЈЕ ПОГОН У МЕДВЕЂИ

Медвеђа – Комплекс фабрике текстила у Медвеђи, који је у власништву нишке индустрије текстила ДОО „Нитекс“ у стечају, стављен је на продају.

23. март 2015.

СКРИНИНГОМ У ЈАБЛАНИЧКОМ ОКРУГУ ОТКРИВЕНО 230 КАРЦИНОМА ДОЈКИ

Лесковац – Током скринига дојки отривено је 230 карцинома дојке у раном стадијуму код жена са подручја шест општина Јабланичког округа.

23. март 2015.

У ВРАЊУ ОТВОРЕНА СИГУРНА КУЋА

Врање - Амерички амбасадор у Србији Мајкл Кирби  је званично отворио сигурну кућу надомак Врања, за жене и децу жртве породичног насиља.

«Претходна страна   Следећа страна»