Архива вести
                   
11. април 2014.

НА ЈУГУ СРБИЈЕ ИМА ЈОШ ДОСТА МИНА

Бујановац - У Бујановцу је, у организацији Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђу и Центра за разминирање, одржана презентација проблема везаних за мине и друга неексплодирана убојна средства.

10. април 2014.

МЕНТОРИНГ ЗА БОЉЕ ПОСЛОВАЊЕ МАЛИХ И СРЕДЊИХ ПРЕДУЗЕЋА И ПРЕДУЗЕТНИКА

Национална агенција за регионални развој позива мала и средња предузећа и предузетнике да се пријаве за бесплатну подршку у виду менторинга, који подразумева свеобухватну подршку предузећима која се налазе у пресудном тренутку развоја...

9. април 2014.

У БУЈАНОВЦУ ОБЕЛЕЖЕН ДАН СТУДЕНАТА

Бујановац – Дан студената у Бујановцу обележен је свечаном доделом 863 опшртинских стипендија високошколицима из те општине, а за ту сврху из општинског буџета је издвојено десет милиона динара.

9. април 2014.

ПОЗИВ ЗА УКЉУЧИВАЊЕ ВАСПИТНО-ОБРАЗОВАНИХ УСТАНОВА ИЗ ПРЕШЕВА, БУЈАНОВЦА И МЕДВЕЂЕ У МЕЂУНАРОДНИ ПРОГРАМ ЕКО-ШКОЛЕ

Наслов програма: Позив за укључивање васпитно-образованих установа у међународни програм Еко-школе. Донатор / институција која је објавила позив: Амбасадори одрживог развоја и животне средине...

9. април 2014.

ПОЗИВ ЗА МЕДИЈЕ - 09.04.2014.

Позивамо вас да у четвртак, 10. априла, присуствујете догађају под називом „Презентација проблема у вези са минама, касетном муницијом и другим неексплодираним убојитим средствима у општини Бујановац и Прешево“...

8. април 2014.

ПРОСЕЧНА ПЛАТА У ЈАБЛАНИЧКОМ ОКРУГУ 33.496 ДИНАРА

Лесковац – Подаци Републичког завода за статистику показују да су Лесковчани у фебруару просечно зарађивали по 34.251 динарa.

7. април 2014.

ДЕВЕТ ЖЕНА ПОКРЕНУЛО СВОЈ БИЗНИС

Прокупље – На југу и југозападу Србије девет жена је добило стално запослење кроз покретање сопствених предузећа, а 16 пројеката за унапређење родне равноправности је реализовано уз финансијску подршку Европске уније и владе Швајцарске од 73.220 евра.

4. април 2014.

„СТВАРАЊЕ МЛАДИХ МАЊИНСКИХ ЛИДЕРА У СЈЕНИЦИ“

Сјеница – Невладина организација из Новог Пазара Академска иницијатива „Форум 10“ организовала је прошлог викенда у Сјеници обуку под називом „Стварање нових мањинских лидера“, на којој је учествовало 15-так младих из Санџака и југа Србије.

1. април 2014.

НАЈЕЗДА ГУБАРА У ЈАБЛАНИЧКОМ ОКРУГУ

Лесковац - На подручју Јабланичког округа права најезда губара регистрована је на око 18. 272 хектара шуме, 7.408 у приватним и 10.863 хектара у државним шумама, упозорава Биљана Миленковић...

1. април 2014.

СИРИЈЦИ У ТЕРЕТНОМ ВОЗУ

Прешево – На железничкој станици Прешево цариници су спречили тројицу држављана Сирије да илегално пређу границу кријући се у теретном возу, саопштила је Управа царина.

«Претходна страна