Архива вести
                   
22. април 2014.

У БУЈАНОВЦУ МОБИЛНИ

Бујановац-Прешево - Председник општине Бујановац Нагип Арифи рекао је да у тој општини за сада нема поплављених кућа али да се ситуација на терену пажљиво прати.

22. април 2014.

ПОЗИВ ЗА МЕДИЈЕ - 22.04.2014.

Координационо тело за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа, ЕУ ПРОГРЕС и Делелгација Европске Уније у Републици Србији позивају вас да у среду, 23. априла, у 17 часова, у просторијама Канцеларије Уједињених нација за пројектне услуге (УНОПС)...

17. април 2014.

ПОСТАВЉЕНЕ „КЛУПИЦЕ ПРИЈАТЕЉСТВА“У БУЈАНОВЦУ

Бујановац – На шеталишту испред Дома културе у Бујановцу постављене су симболично назване „клупице пријатељства“. Реч је о акцији која се спроводи као део кампање „ми-ту“. Постављање клупица пратио је перформанс у организацији  Цивилног Ресурс Центра из Бујановца.

17. април 2014.

„КРИС“ И У БУЈАНОВЦУ

Мрежа одбора за људска права у Србији „Chris“ покренула је у Бујановцу пројекат „Три А“ којим ће грађанима Бујановца и околине бити понуђена бесплатна правна помоћ.

17. април 2014.

ПРЕДСЕДНИК КООРДИНАЦИОНОГ ТЕЛА ЧЕСТИТАО УСКРС

Зоран Станковић, председник Координационог тела за општине Прешево, Бујановац и Медвеђу, упутио је свим верницима који славе Ускршње празнике честитке са жељом да их проведу са породицом и пријатељима у миру...

16. април 2014.

МЛАДИ ИЗ YOUTHBUILT ПРОГРАМА ОБЕЛЕЖИЛИ СВЕТСКИ ДАН РОМА

Прешево, Бујановац - Поводом обележавања Светског дана Рома, млади који су укључени у YouthBuilt програм, у сарадњи са Канцеларијом за младе из Прешева, организовали су изложбу фотографија и традиционалних ношњи Рома у холу Културног центра Прешева

16. април 2014.

ДОГОВОРЕНА САРАДЊА ЦЕНТРА ЗА РАЗВОЈ ЈАБЛАНИЧКОГ И ПЧИЊСКОГ ОКРУГА (ЦРЈП) И МИНИСТАРСТВА ПОЉОПРИВРЕДЕ

Лесковац - У циљу оснаживања привредних активности Јабланичког и Пчињског округа, представници Центра за развој Јабланичког и Пчињског округа договорили су  се на недавно одржаном састанку о будућој сарадњи са Министарством пољопривреде.

16. април 2014.

ЗА 13 ПРОЈЕКАТА СКОРО 47 ХИЉАДА ДОЛАРА

Нови Пазар - Грађанске иницијативе потписале су уговор о финансијској и техничкој помоћи са организацијама цивилног друштва из Санџака и јужне Србије за реализовање пројеката јавног заступања.

15. април 2014.

ТУРНЕЈА ФЕСТИВАЛА "СЛОБОДНА ЗОНА" У 40 ГРАДОВА У СРБИЈИ

Београд - Филмски фестивал "Слободна зона" започиње девету турнеју на којој ће током априла, маја и јуна посетитити више од 40 градова у Србији. Први град на рути је Лесковац, а станице на турнеји, поред осталих градова и општина, укључују и Врање и општине Бујановац и Прешево.

14. април 2014.

ЧАРОЛИЈА „СТАРИХ ДАНА“

Власници подрума вина, агрономи Љубиша Стошић из Раковца и Душан Јањић из Лесковца, назвали су своје подруме по чувеној приповетци Боре Станковића „Стари Дани”.

«Претходна страна   Следећа страна»