Архива вести
                   
4. децембар 2014.

„АКО ЈЕ ЗИМА, НИЈЕ ЛАВ“

Први пут ове године, након тендера, одржавање путева на треиторији Врања поверено је предузећу  „Саба Белча“ из Прешева. По речима Дритона Етемија, директора ове фирме, њих снег и лед неће изненадити.

3. децембар 2014.

ПОЧИЊЕ ИЗГРАДЊА ЗГРАДЕ ОДЕЉЕЊА ЕКОНОМСКОГ ФАКУЛТЕТА

Пројекат изградње зграде за одељење Економског факултета је партнерски подухват Владе Републике Србије, oпштине Бујановац, Економског факултета из Суботице, Европске уније и Владе Швајцарске и пружиће прилику садашњим и будућим студентима да стичу образовање у савременом и квалитетно опремљеном објекту. 

1. децембар 2014.

БУЈАНОВАЦ: ПРЕСЕЧЕН ЛАНАЦ КРИЈУМЧАРЕЊА ЉУДИ, ШЕСТОРИЦА УХАПШЕНА, ОТКРИВЕНО 90 ИЛЕГАЛАЦА

Припадници Министарства унутрашњих послова (МУП) су у ноћи између суботе и недеље у Врању и бујановачком селу Самољица пресекли ланац кријумчарења илегалних миграната, држављана афро-азијских земаља, саопштио је МУП. Током акције повређена су два полицајца.

По налогу заменика тужиоца Основног јавног тужилаштва у Врању, донето је решење о задржавању до 48 сати шесторици осумњичених.

1. децембар 2014.

БОЉА НАПЛАТА СТРУЈЕ У ПЧИЊКОМ ОКРУГУ

Повећана наплата, смањени губици и спречена крађа струје - такве вести из „Електродистрибуције“ у Врању нисмо до сада често слушали. Само у селима око Бујановца и Прешева, до пре неколико месеци, нестајало је око две трећине испоручене струје. Ситуација је сада много боља, кажу надлежни.

Учестале провере на терену и измештање кућица са струјомером дали су резултате. Смањују се губици на електромрежи у Пчињском округу.

1. децембар 2014.

КОНАЧНА РАНГ ЛИСТА ПРИВРЕДНИКА КОЈИ СУ ДОБИЛИ СУБВЕНЦИЈЕ У 2014. ГОДИНИ

Коначна ранг листа привредника који су добили субвенције у 2014. години

1. децембар 2014.

ПОЗИВ ЗА МЕДИЈЕ - 02.12.2014

Позивамо вас да у уторак 02. децембра у 15 часова и 15 минута присутвујете обиласку локације преко пута Дома здравља у Бујановцу, на којој ће до краја године почети радови на изградњи зграде Одељења Економског факултета из Суботице. 

«Претходна страна