Архива вести
                   
15. мај 2013.

ЗА ПРИВРЕДНИКЕ СА ЈУГА СРБИЈЕ 60 МИЛИОНА ДИНАРА БЕСПОВРАТНИХ СРЕДСТАВА

Бујановац - Служба Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа определила је 60 милиона динара бесповратних средстава за привреднике из три општине. За општину Бујановац опредељено је 25,5 милиона динара...

14. мај 2013.

БУЈАНОВАЧКА ПРИВРЕДА НА АЛБАНСКОМ ТРЖИШТУ

Бујановац – Бујановачка општина је успоставила сарадњу са Привредном и индустријском комором Тиране.

13. мај 2013.

ЧИШЋЕЊЕ ТЕРЕНА ОД КАСЕТНЕ МУНИЦИЈЕ У ОПШТИНИ БУЈАНОВАЦ

Београд - Амбасадор Норвешке при УН у Женеви и председавајући Конвенције против касетне муниције Стефен Конгстад данас ће обићи место Богдановац у општини Бујановац, где је у току чишћење терена од касетне муниције заостале из 1999. године.

13. мај 2013.

ТРАЖЕ СЛОБОДУ ЗА ЧЛАНОВЕ “ГЊИЛАНСКЕ ГРУПЕ”

Прешево – Албанци југа Србије затражили су прекјуче на протесном скупу у Прешеву да веће Апелационог суда у Београду у понедељак ослободи сваке одговорности деветорицу припадника “Гњиланске групе” Ослободилачке војске Прешева, Бујановца и Медвеђе (ОВПБМ), који су 21. јануара 2011. године, првостепеном пресудом, осуђени на 116 година затвора.

11. мај 2013.

САОПШТЕЊЕ ЗА МЕДИЈЕ – ИЗЈАВА ЗОРАНА СТАНКОВИЋА

Влада је апсолутно заинтересована за решавање питања Албанске националне мањине, рекао је Зоран Станковић, председник Координационог тела за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа и нагласио да ће се кроз државне институције решавати сва питања динамиком коју предвиђа закон.

10. мај 2013.

КОД ПРЕШЕВА УХАПШЕНИ ШВЕРЦЕРИ ПОВЕЗАНИ СА ОВК

Прешево- Припадници управе граничне полиције , у сарадњи са Управом криминалистичке полиције, ухапсили су 12 особа које су кријумчариле наркотике и акцизну робу, а нађени су и докази о повезаности ове криминалне групе са припадницима Oслободилачке војске Косова.

10. мај 2013.

Координационо тело за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа и ове године додељује 60 милиона бесповратних средстава за развој малих и средњих предузећа и пољопривредних задpуга.

Служба Координационог тела позива све заинтересоване привреднике на презентацију економског програма за доделу субвенција.

«Претходна страна