Архива вести
                   
15. октобар 2013.

ПОМОЋ МЛАДИМА У САМОЗАПОШЉАВАЊУ

Врање – Циљ покретања акције „Предузетништво за млад регион“ је обуздавање незапослесности  и беспослице које све више притискају младе и образоваане људе у Врању и Пчињском округу.

14. октобар 2013.

ЕУ ПРОГРЕС – ПОЗИВ ЗА ПРЕДЛОГЕ ПРОЈЕКАТА

ЕУ ПРОГРЕС програм промовише и заговара женско предузетништво и самозапошљавање, и стога позива незапослене жене, које су регистроване на евиденцији Националне службе за запошљавање најмање три месеца у континуитету...

11. октобар 2013.

ДЕЛЕГАЦИЈА AЛБАНАЦА СА ЈУГА СРБИЈЕ НА САСТАНКУ СА ПРЕМИЈЕРОМ ДАЧИЋЕМ - ВИДЕО

Политички представници Албанаца с југа централне Србије разговарали су у Београду са премијером и другим представницима Владе. Теме разговора биле су решавање проблема у тим општинама, које су aлбански лидери почетком године дефинисали у заједничкој платформу...

10. октобар 2013.

СТАНКОВИЋ СЕ САСТАО СА ПРЕДСТАВНИЦИМА ФИРМИ КОЈЕ СУ ОД КООРДИНАЦИОНОГ ТЕЛА ДОБИЛЕ БЕСПОВРАТНА СРЕДСТВА

Председник Координационог тела за општине Прешево, Бујановац и Медвеђу, Зоран Станковић, се састао са представницима фирми које су од Координационог тела добили бесповратна средства за проширење пословања у 2013. години.

9. октобар 2013.

СПИСАК ФИРМИ КОЈЕ СУ ДОБИЛА СРЕДСТВА НА КОНКУРСУ ЗА МЕДВЕЂУ У АВГУСТУ СЕПТЕМБРУ 2013. ГОДИНЕ

ПУЗР„Нови Алас“, СЗТР „Томица“, „Зенит“ ОД, ТР„НЕИМАР ПРОМ“...

9. октобар 2013.

ПРОГРАМ СТАЖИРАЊА ЗА МЛАДЕ - ПРИПАДНИКЕ МАЊИНА У ДРЖАВНИМ ИНСТИТУЦИЈАМА У СРБИЈИ

Kанцеларија за људска и мањинска права позива припаднике албанске, бошњачке и ромске националне мањине да се пријаве на конкурс за Програм стажирања за младе – припаднике мањина у државним институцијама у Србији.

9. октобар 2013.

ПРЕМИЈЕР СА ЛИДЕРИМА АЛБАНЦИМА С ЈУГА СРБИЈЕ 10. ОКТОБРА У БЕОГРАДУ

Бујановац - Председник Координационог тела за општине Прешево, Бујановац и Медвеђу Зоран Станковић изјавио је да ће премијер Србије, Ивица Дачић разговарати са представницима политичких партија Албанаца са југа Србије 10. октобра у Београду.

9. октобар 2013.

У БУЈАНОВЦУ 260 СТУДЕНАТА ЕКОНОМИЈЕ

Прву годину на Одељењу Економског факултета из Суботице у Бујановцу је ове године уписало109 студената, који ће предавања слушати на српском и албанском језику, изјавио је декан Економског факултета из Суботице Ненад Вуњак. Академска 2013/2014 година је на том факултету почела јуче.

4. октобар 2013.

БРЕЗНИЦА ДОБИЈА „АУТОПУТ”

Почело је асфалтирање другог дела пута у Бујановачкој Малесији, а мештани ове области су задовољни што ће их овај пут повезивати са Бујановцем.

«Претходна страна   Следећа страна»