Архива вести
                   
10. децембар 2012.

ОБАВЕШТЕЊЕ - 10.12.2012.

Председник Координационог тела за општине Прешево, Бујановац и Медевђа Зоран Станковић састаће се са студентима стипендистима овог тела, ректором Универзитета у Новом Саду и професорима факултета у понедељак 10. децембра у 15 часова у Ректорату Универзитета у Новом Саду ( Доситеја Обрадовића 5, свечана сала на трећем спрату ).

Преузмите документ: Агенда посете

10. децембар 2012.

НАЈБОЉИ СРЕДЊОШКОЛИЦИ ИЗ ПРЕШЕВА, БУЈАНОВЦА И МЕДВЕЂЕ У ПОСЕТИ БЕОГРАДУ

Ово је четврта година да најбољи средњошколци из Прешева, Бујановца и Медвеђе добијају стипендије Координационог тела. Стипендију Координационог тела од 6.000 динара месечно добио је 231 средњошколац - 129 из Прешева, 78 из Бујановца, 24 из Медвеђе. Приоритет приликом доделе стипендија имала су деца без једног или оба родитеља.

8. децембар 2012.

„СИМПО” ОБЕЛЕЖИО ЈУБИЛЕЈ

Извор: Политика / Врање – Компанија „Симпо” обележила је јуче 49-годишњицу пословања, а гост им је био председник Србије Томислав Николић, који је поручио да ће држава помоћи да преброде тренутну кризу, јер, како је рекао, такве фирме Србију вуку напред.Николић, који је јуче обишао „Симпове” фабрике у Прешеву, Бујановцу и Врању, рекао је да је помоћ државе потребна пре свега због стратешког значаја те компаније за развој југа Србије и целокупне домаће економије.

7. децембар 2012.

ПОЗИВ ЗА МЕДИЈЕ - 07.12.2012.

Позивамо вас да у петак 07. децембра испратите догађај посете 231 средњошколаца стипендиста Службе Координационог тела за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа који ће започети у 12 часова посетом Народној скупштини Републике Србије. Преузмите документ: Агенда посете

5. децембар 2012.

СТАНКОВИЋ У МЕДВЕЂИ

Извор: Југпресс / Медвеђа - Председник Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа, Зоран Станковић, разговарао је јуче у Медвеђи са представницима „позиције“ и „опозиције“.

5. децембар 2012.

САОПШТЕЊЕ ЗА МЕДИЈЕ - 05.12.2012.

Председник Координационог тела за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа, Зоран Станковић одржао је радни састанак са сталним координатором Уједињних нација у Србији, Вилијемом Инфантеом. Том приликом председник Координационог тела упознао је Инфантеа са пројектима које је Координационо тело до сада радило као што су: изградња објекта за Економски факултет у Бујановцу, додела 231 стипендије за средњошколце, почетак рада школе српског језика која има 305 полазника и додели неповратних средстава за мала и средња предузећа у Прешеву, Бујановцу и Медвеђи у укупном износу од 40 милиона динара.

4. децембар 2012.

ПРЕДСЕДНИК КООРДИНАЦИОНОГ ТЕЛА У ПРВОЈ ПОСЕТИ ОПШТИНАМА НА ЈУГУ СРБИЈЕ

Председник Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа проф. др. Зоран Станковић посетио је јуче Прешево и Бујановац и састао се са председницима  општина Рагмијем Мустафом и Нагипом Арифијем...

4. децембар 2012.

СТАНКОВИЋ: СПОМЕНИК У ПРЕШЕВУ У ЗАКОНСКОЈ ПРОЦЕДУРИ

Извор: Политика / Бујановац – Председник Координационог тела за југ Србије Зоран Станковић изјавио је јуче у Бујановцу да ће одлука о споменику Ослободилачке војске Прешева, Бујановца и Медвеђе бити саопштена када буде донета и да процедура иде законским током, јер су против одговорних поднете кривичне пријаве.

«Претходна страна