Архива вести
                   
12. јули 2011.

ПОЗИВ ЗА МЕДИЈЕ - 12.07.2011.

Позивамо вас да у среду 13. јула у 12:30 у ректорату Универзитета у Новом Саду, Трг Доситеја Обрадовића број 5 присуствујете догађају уписа 11 будућих студената, Срба и Албанаца из општина Прешево и Бујановац.

11. јули 2011.

Договор о нострификацији диплома Приштине – највише користи за Албанце из Прешева и Бујановца

Шефови београдског и приштинског тима Борислав Стефановић и Едита Тахири су најавили да су се начелно сложили о признавању универзитетских и школских диплома и да ће споразум о томе највероватније бити постигнут током наредне рунде дијалога, крајем јула.

11. јули 2011.

ЈЕДИНСТВЕНА ШКОЛА ПРИЈАТЕЉСТВА ПЕТИ ПУТ ОРГАНИЗУЈЕ МУЛТИЕТНИЧКИ СЕМИНАР

Тара - Школа пријатељства, коју организује хуманитарна организација „Наша Србија", започела је мултиетничким семинаром чији су полазници деца осам различитих националности са територије Србије: албанске из Тупала код Медвеђе,  мађарске из Кањиже, румунске из Николинаца, словачке из Бачког Петровца, русинске из Руског Крстура, бугарске из Димитровграда, бошњачке из Бродарева.

7. јули 2011.

ПЕТ ГРАДОВА МНОГО ОЧЕКУЈЕ ОД АМБАСАДОРСКИХ ТИМОВА

Званичници пет градова у Србији (Лесковац, Врање, Бујановац, Пирот и Суботица)  сматрају да ће им амбасадорски тимови, које је пре два дана представила Национална агенција за локални економски развој (НАЛЕД), знатно помоћи у привлачењу инвеститора.

6. јули 2011.

СРБИЈА ЈЕ УСПЕЛА ДА СЕ УКРЦА НА ЕВРОПСКИ ВОЗ

Врање - Амбасадор Шведске у Београду Кристер Асп рекао је јуче у Врању да се Србије укрцала на воз за Европску унију и да он очекује да ће у децембру ове године бити донета позитивна одлука о прихватању њене кандидатуре.

5. јули 2011.

АМБАСАДОРСКИ ТИМОВИ ЗА ПРОМОЦИЈУ УЛАГАЊА

Београд – Бујановац, Врање, Лесковац, Пирот и Суботица добиће од данас амбасадорске тимове који ће радити на унапређењу пословне климе за привлачење инвеститора, најавила је Национална алијанса за локални економски развој (НАЛЕД).

«Претходна страна