Архива вести
                   
14. јули 2010.

ПРЕДСЕДНИК КООРДИНАЦИОНОГ ТЕЛА МИНИСТАР МИЛАН МАРКОВИЋ СУСРЕО СЕ СА ПРЕДСЕДНИКОМ НАЦИОНАЛНОГ САВЕТА АЛБАНАЦА ГАЛИПОМ БЕЋИРИЈЕМ

Председник Координационог тела Владе Републике Србије министар Милан Марковић посетио је у среду, 13-ог јула Прешево и Бујановац и разговарао са председником Националног савета Албанаца Галипом Бећиријем о планираним активностима и сарадњи Савета и Координационог тела.

12. јули 2010.

ПОЗИВ ЗА МЕДИЈЕ, 12.07.2010.

Председник Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа, министар Милан Марковић у Прешеву и Бујановцу

Министар Милан Марковић, у уторак 13. јула, у Бујановцу разговараће са председником Националног савета Албанаца Галипом Бећиријем о планираним активностима Националног савета и о успостављању сарадње Националног савета и Координационог тела.

9. јули 2010.

СТАНОВИ ЗА СОЦИЈАЛНО УГРОЖЕНЕ У МЕДВЕЂИ

Председник Координационог тела министар Милан Марковић, шеф делегације ЕУ у Србији Венсан Дежер, министар за рад и социјалну политику Расим Љајић и комесар за избеглице Републике Србије Владимир Цуцић јуче су у Медвеђи отворили зграду за социјално становање и уручили уговоре и кључеве корисничким породицама.

8. јули 2010.

8.7.2010. године

МЛАДИ ГЛУМЦИ СРБИ, АЛБАНЦИ И РОМИ НА МУЗИЧКОМ  ФЕСТИВАЛУ „ЕГЗИТ“ У сарадњи са Координационим телом Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа, Извршно веће Војводине омогућило је извођачима мултиетничке позоришне  представе  „Ти и ја смо ми“ боравак на музичком фестивалу „Егзит“. Поред улазница за први дан фестивала,  свим учесницима и координаторима  пројекта обезбеђен  је боравак у Новом Саду. Ово је наставак добре сарадње Извршног већа Војводине и Координационог тела Владе Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа, које је финансијски подржало пројекат „Ти и ја смо ми“.

6. јули 2010.

САОПШТЕЊЕ ЗА МЕДИЈЕ - „ТИ И ЈА СМО МИ“ НА ЕГЗИТУ

Владa АП Војводине омогућила је учесницима пројекта  „Ти и ја смо ми“ боравак на фестивалу Егзит. Свим учесницима и координаторима  пројекта, поред улазница за први дан фестивала, Влада Војводине обезбедила је и боравак у Новом Саду. Ово је наставак добре сарадње Владе Војводине и Коородинационог тела Владе Србије за општине Прешево, Бујановац и Медевеђа које је финансијски подржало пројекат „Ти и ја смо ми“.

6. јули 2010.

ПОЗИВ ЗА МЕДИЈE - СТАНОВИ ЗА ИНТЕРНО РАСЕЉЕНЕ И СОЦИЈАЛНО УГРОЖЕНЕ ПОРОДИЦЕ У МЕДВЕЂИ

Министар за државну управу и локалну самоуправу и председник Координационог тела за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа Милан Марковић, шеф Делегације Европске уније у Републици Србији Венсан Дежер, министар рада и социјалне политике Расим Љајић  и председник општине Медвеђа Слободан Драшковић отвориће стамбену зграду и предати кључеве осам станова расељеним и социјално угроженим породицама, у четвртак 08. јула с почетком у 13,30 часова.

«Претходна страна