Архива вести
                   
4. септембар 2009.

ДОДЕЉЕНА СРЕДСТВА НА КОНКУРСИМА СЛУЖБЕ КООРДИНАЦИОНОГ ТЕЛА

Комисија Службе Координационог тела донела је одлуку о финансирању пројеката на конкурсу за реализацију пројеката удружења грађана у општинама Прешево, Бујановац и Медвеђа у 2009. години, као и о финансирању пројеката у оквиру Програма о распореду и коришћењу средстава за програме остваривања и унапређења социјалних и мањинских права и посебности у 2009 години на подручју општина Прешево, Бујановац и Медвеђа.

2. септембар 2009.

БЕСПЛАТАН ШКОЛСКИ ПРИБОР ЗА ЂАКЕ ПРВАКЕ У ПРЕШЕВУ, БУЈАНОВЦУ И МЕДВЕЂИ

Председник Координационог тела за југ Србије Милан Марковић, првог дана школске године, поделио је у Прешеву и Бујановцу свим првацима школске торбе са прибором. У Прешеву је прибор добило 600, а у Бујановцу 603 ученика. Вредност донације за ове две општине је 2. 500.000 динара.

1. септембар 2009.

1.9.2009

КРИЗА НЕЋЕ УТИЦАТИ НА ПРОЈЕКТЕ У 40 НАЈНЕРАЗВИЈЕНИЈИХ ОПШТИНА БОЈНИК - Министарка за Национални инвестициони план Верица Калановић рекла је јуче у Бојнику да криза неће утицати на реализовање пројеката у 40 најнеразвијенијих општина у Србији, али и да те општине морају више да поведу рачуна о начину израде пројеката. Према њеним речима, велики је проблем у томе што пројекте, не само неразвијене општине, већ и неки градови, достављају без потпуне документације и решених имовинско-правних питања.

«Претходна страна  

 

 

homescontents