Архива вести
                   
5. фебруар 2009.

5. фебруар 2009.

Директор УСАИД - овог програма економске сигурности Мајкл Пилсбери потписао је 29.1.2009.год. Споразум о сарадњи у спровођењу програма "Достигнућа младих" са представницима општина Врање, Прешево и Бујановац.

4. фебруар 2009.

Посета амбасадора Русије, Александра Конузина, општинама Прешево, Бујановац и Медвеђа

Амбасадор Руске Федерације у Србији, Александар Конузин, посетио је југ Србије 2. и 3. фебруара. 2009. године. Посета је организована уз подршку Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа. Током посете, амбасадор Конузин се састао са званичницима локалних самоуправа и са представницима српских политичких група у Скупштинама општина Прешево, Бујановац и Медвеђа. Циљ посете амбасадора Конузина било је упознавање са политичком и економском ситуацијом у јужној Србији. Током обиласка Прешева и Бујановца, амбасадор Конузин , потпредседник Координационог тела Сима Газикаловић и директор Координационог тела Ненад Ђурђевић састали су се са председницима општина Прешево и Бујановац, Надером Садикуом и Шаипом Камберијем, као и са председницима Скупштина општине, Рагмијем Мустафом и Јонузом Муслиуом.

3. фебруар 2009.

3. фебруар 2009.

Током другог дана посете јужној Србији, Амбасадор Конузин је разговарао са представницима локалних власти и албанских и српских странака у општини Прешево, а након тога је  имао састанке са  председником општине Бујановац, Шаипом Камберијем, председником локалне скупштине Јонузом Муслијуом и представницима Координационог тела за југ Србије.

2. фебруар 2009.

2. фебруар 2009.

Амбасадор Руске Федерације у Србији, г-дин Александар Конузин, разговарао је са председником општине Медвеђа, г-дином Слободаном Драшковићем, као и са  његовим сарадницима.

«Претходна страна