Архива вести
                   
6. октобар 2007.

ЗА ЈУГ СРБИЈЕ 120 МИЛИОНА

БУЈАНОВАЦ (Тањуг) - Влада Србије издвојила је 120 милиона динара за изградњу осам објеката у општинама на југу Србије и наставиће улагања у инфраструктуру у том делу земље, изјавио је директор Координацирног тела за Прешево, Бујановац и Медвеђа Ненад Ђорђевић.

5. октобар 2007.

ЈУГ СРБИЈЕ ВЕЛИКО ГРАДИЛИШТЕ

(Тањуг) - Директор службе Координацидног тела Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа Ненад Ђорђевић данас обилази градилишта у општинама Бујановац и Прешево. Ђорђевић је пре подне посетио села Клинова, Кленике, Спанчевац и Велики Трновац у општини Бујановац. Средствима Координационог тела реконструише се основна школа "Бора Станковић" у Клиновцу, гради мост у селу Кленике, трафо станица у Спанчевцу и асфалтира пут од амбуланте до основне школе "Мухарем Кадрију" у ВеликомТрновцу. Вредност тих радова је преко 50 милиона.

4. октобар 2007.

Координационо тело за југ Србије ће следеће године добити већу финансијску подршку Владе

За Бујановац, Прешево и Медвеђу 800 милиона динара Бујановац, Прешево - Влада Србије у наредној години за инфраструктурне пројекте у општинама Бујановац, Прешево и Медвеђа уложиће око 800 милиона динара, што је двоструко већи буџет у односу на овогодишњи, потврдио је јуче током посете општинама Бујановац и Прешево директор службе Координационог тела за три општине југа Србије Ненад Ђурђевић.

1. октобар 2007.

Интервју: Ненад Ђурђевић, директор Координационог тела - ПАРТНЕРСКИМ ОДНОСОМ ДО ПОЗИТИВНИХ ПОМАКА

Сигуран сам да ћемо само кроз партнерски однос и заједничко преузимање одговорности моћи да остваримо општи интерес и покренемо ствари Пише: Саша СТОЈКОВИЋ

«Претходна страна